İşgalci Yahudi, Filistinli Kardeşleri Ezerek Katletti
19 Aralık 2022

İşgalci Yahudi, Filistinli Kardeşleri Ezerek Katletti

Köklü Değişim Medya

Batı Şeria’da işgal edilen topraklarda iskan edilen bir Yahudi yerleşimci, iki Filistinli kardeşi aracıyla ezerek katletti.

Filistin topraklarını işgal eden ve İslam beldelerindeki yöneticilerin “normalleşme” anlaşmaları imzalamasıyla daha da cesaretlenip, Müslümanları katleden gasıp Yahudi varlığı baskınlarını sürdürürken, son olarak bir Yahudi yerleşimci iki kardeşi otomobiliyle ezerek katletti.

Cumartesi günü Batı Şeria otoyolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştiren Filistinli kardeşlerden biri olay yerinde, diğeri ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Filistin yönetimi, Kudüs bölgesindeki Kalandiya mülteci kampından Mohammad ve Muhannad Muteir'in hayatını kaybettiği çarpışmayı kasıtlı bir çarpma saldırısı olduğunu duyurdu. “İsrail” tarafı ise olayın bir kaza olduğunu iddia ediyor.

Ancak görgü tanıkları Yahudi sürücünün Filistinli kardeşlere çarpmadan önce kasıtlı olarak arabasını hızlandırdığını ifade etti.

Gasıp Yahudi varlığı, İlkbahar aylarından bu yana Batı Şeria odaklı saldırılarını sürdürüyor.

İşgal ettiği topraklarda neredeyse her gece baskınlar düzenleyen “İsrail” şu ana kadar 2.500'den fazla Müslümanı gözaltına aldı ya da tutukladı.

İşgalcinin düzenlediği operasyonlarda 165'ten fazla Filistinli Müslüman katledildi.

İşgalci Yahudi varlığı katliamlar gerçekleştirirken “normalleşme” anlaşmalarına imza atan İslam beldelerindeki yöneticiler ise sessizliğin koruyarak cesaretlendiriyor.