
İsveç’te Kur’an-ı Kerim'e Alçak Saldırı
Ankara’nın NATO üyeliğini onayladığı İsveç’te yeniden Kur’an-ı Kerim yakılarak İslam’a ve Müslümanlara hakaret edildi.
İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma alçaklığına bir yenisi daha eklendi. Başkent Stockholm'de Jade Sandberg isimli haçlı kadın, çevresinde koruma olarak bekleyen bir grup polisin nezaretinde Kur'an-ı Kerim yaktı.
Sandberg küçük bir gösteriye çevirdiği eyleminde megafonla İslam dininin Avrupa'da yasaklanması çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla NATO üyeliği onaylanan İsveç, terör örgütü PKK/PYD’nin faaliyetlerine göz yumuyor ve Kur’an-ı Kerim yakmayı ifade özgürlüğü kapsamında değerlendiriyor.
Daha önce Salwan Momika, başkent Stockholm'de Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ateşe vermişti.
Momika, 20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 ve 14 Temmuz'da İsveç Parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı. Momika, 24 Ağustos'ta da Stockholm Camisi önünde tekrar Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi








