Abdullah İmamoğlu Van Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu
11 Aralık 2018

Abdullah İmamoğlu Van Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Yayıncılık’ın davetlisi olarak Van Kitap Fuarı’na katılan Abdullah İmamoğlu burada okurlarıyla buluştu, söyleşi yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Van Kitap Fuarı’na, geçtiğimiz hafta sonu Köklü Değişim Yayıncılık’ın konuğu olarak İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu da katıldı. Fuar çerçevesinde okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayan İmamoğlu’na Vanlı kitapseverlerin ilgisi büyüktü. Fuar etkinlikleri çerçevesinde bir de söyleşi yapan İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu, Van genelinde de bir takım temaslarda bulundu. Kimi siyasi parti, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle görüşen İmamoğlu, Van’ın en eski yerel radyosu olan Serhad FM’e de konuk oldu.

Köklü Değişim Van Temsilciliği’nin panel organizasyonuna katılan Abdullah İmamoğlu, burada da bir konuşma yaptı.

Vanlı kitapseverlerin ilgiyle takip ettikleri Van Kitap Fuarı’nın son günlerinde, 15-16 Aralık tarihlerinde Köklü Değişim Yayıncılık’ın konuğu Köklü Değişim Yazarı Musa Bayoğlu olacak. Bayoğlu, okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacağı fuar etkinlikleri çerçevesinde bir de söyleşi yapacak.

•••Van Kitap Fuarı Köklü Değişim standı ve İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu’nun temaslarından kareler:




Köklü Değişim Yayıncılık standı, HÜDA PAR İl Başkanlığı temsilcileri tarafından ziyaret edildi.


İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu Van'da Serhad FM'in canlı yayın konuğu oldu. 28 Şubat yargı mağdurları, “FETÖ” mağdurları, Müslümanlara yapılan düşman ceza hukuku konularının konuşulduğu yayın yoğun katılım ve canlı yayın soruları ile neticelendi.


Abdullah İmamoğlu, HÜDA Par İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.


İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu, Gökkuşağı Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Kemal Çelen tarafından muhabbetle karşılanan İmamoğlu burada, ümmetin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun ancak Hilâfet ile çözüme kavuşacağını vurguladı.


Köklü Değişim Gençlik Kolları'nın organize ettiği “Gençlik ve Sorumluluklarımız” konulu panel. Gençliğin sorumluluklarını hatırlatan konuşmasında İmamoğlu, duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu.




Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar Köklü Değişim Yayıncılık standını ziyaret etti.


Van Kitap Fuarı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen söyleşide Köklü Değişim Yazarı İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu, “Nebevi Sünnet Işığında İdeal Siyaset” başlıklı bir konuşma yaptı.



Abdullah İmamoğlu, söyleşi sonrası Köklü Değişim standında okuyucularıyla hasbihal etti, kitaplarını imzaladı.