“Pislik Alındı” Ya Diğerleri?
14 Temmuz 2020

“Pislik Alındı” Ya Diğerleri?

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Peygamber Efendimize hakaret eden kişinin yakalandığını “pislik alındı” diyerek aktardı. Hakaret eden pislik yakalandı ama Köklü Değişim Medya olarak Twitter’da açtığımız “#RasulullahaHakaretAffedilmez” başlığında halen sapkınlar tarafından yoğun şekilde İslam’a ve Rasulullah’a hakaret edilmeye devam ediliyor.

LGBT'li sapkınların çatı örgütünün sosyal medya hesabından Peygamber efendimize ve İslam'a sosyal medyada hakaret edilmesi üzerine başlatmış olduğumuz “#RasulullahaHakaretAffedilmez” başlıklı kampanyamız duyarlı Müslümanların da destek vermesiyle Türkiye gündemine oturdu. Yetkilileri göreve çağıran, Rasulullah’a hakaret eden ahlâksız sapkının yakalanması ve cezasının verilmesi için atılan onbinlerce tweet sonucu alçak müfteri yakalandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Peygamber Efendimize hakaret eden kişinin yakalandığını aktardı.

Soylu, “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...” mesajını paylaştı.

Adalet Bakanı Abdulahmit Gül de sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Gül mesajında, “Peygamber Efendimize (s.a.v.) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti…” diyerek haberi duyurdu.

Bu haberler sosyal medyadan duyurulurken halen Twitter’da eşcinsel sapkınlığı destekleyenler ve İslam düşmanı alçaklar tarafından İslam’a ve mukaddesatına hakaret edilmeye devam ediliyor. Caydırıcı cezaların olmaması ve İstanbul Sözleşmesi ile verilen haklar sayesinde sapkın güruhun yıllar içinde daha da cesaretlendiği ve önlerdeki tek engel olarak gördükleri İslam’a ve Müslümanlara saldırmaya devam ediyorlar.

Bu imanın ve duyarlılığın yok olması için İstanbul Sözleşmesi ile başlatılan gerek resmi gerekse gayrı resmi çalışmaların Müslümanların içindeki İslam ateşini söndüremediği ve bir kıvılcım ile tekrar parladığı ve bundan sonra da parlayacağı görülmüş oldu.

Bizler de bu azgın taifenin yaptıkları karşısında sessiz kalmayan tüm Müslümanlara verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyor, İslam’a, Rasulullah’a ve tüm Müslümanlara yönelik saldırılara karşı her zaman değerlerimizi savunacağımızı buradan tekrar beyan ediyoruz.

Twitter’da açmış olduğumuz #RasulullahaHakaretAffedilmez başlığına atılan mesajlardan bir kısmını siz kıymetli takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Mahmut Kar (Hizb-ut Tahrir TR Medya Bürosu Başkanı Köklü Değişim Medya Genel Koordinatörü)

“Köklü Değişim Medya olarak #RasulullahaHakaretAffedilmez etiketi ile bu akşam başttığımız kampanyaya destek veren tüm herkese teşekkür ediyoruz.

Bu duyarlılık bize şunu gösterdi: Müslümanlar Rasulallah`a ve onun davasına sahip çıkıyorlar.

Elhamdülillah”

Abdullah İmamoğlu (İlahiyatçı-Köklü Değişim Dergisi Yazarı)

“Rasulullah bizim onurumuzdur. Rasülümüze hakaret etmenize asla izin vermeyeceğiz. Ey azgınlar gürühu sakın ha sakın bu ümmetin peygamber sevgisini sınamaya kalkmayın. Ey sapkınlar! Sizin ve varlığınızın garantörü demokrasinin sonu elbette hüsrandır. #RasulullahaHakaretAffedilmez

Sapkın güruhun peygamberimize yapmış olduğu hadsizliğe kayıtsız kalmayıp #RasulullahaHakaretAffedilmez diyerek seslerini yükseltenlerin çağrılarına duyarsız kalmayıp gereğini yapanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz

Hakkı Eren (Köklü Değişim Dergisi Yazarı)

Akşam başlattığımız #RasulullahaHakaretAffedilmez hastagı ile LGBT'li sapıklara ve tüm din düşmanlarına Rasulullah'ın kırımızıçizgimiz olduğunu gösterdik. Destek verenlere teşekkür ediyoruz. İçişleri ve Adalet bakanlarının twetleri ile bu kişinin yakalandığını da öğrenmiş olduk”

“Ekini ve Nesli İfsat eden Aile'yi ve Toplumu Parçalayan Her türlü sapkınlığa sebep olan ve Rasulullah'a hakareti serbest kılan kahrolası DEMOKRASİ'dir. #RasulullahaHakaretAffedilmez

Muhammed Emin Yıldırım (Köklü Değişim Dergisi Yazarı)

“Bizler, “Nefsim elinde olan Allah’a yemin ederim ki hiçbiriniz, ben kendisine babasından da evlâdından da daha sevgili olmadıkça iman etmiş olmaz" buyuran bir peygamberin ümmetiyiz. Onun şanına ve şerefine saldıranlara haddini bildirmek görevimizdir. #RasulullahaHakaretAffedilmez

Ramazan Gümüş (Köklü Değişim Medya İstanbul Temsilcisi)

Nesilleri ifsad ediyorlar ses çıkarmıyorsunuz! Ekranları gayyaya çevirip iğrençliklerini her yerde pazarlıyorlar ses çıkarmıyor hatta izin veriyor dernek kurduruyorsunuz! Şimdi de en değerlimiz efendimize saldırıyorlar yine ses çıkarmıyorsunuz! #RasulullahaHakaretAffedilmez

Yusuf Kaplan (Tarihçi- Yeni Şafak Gazetesi Yazarı)

İşin buraya geleceği belliydi... *

#RasulullahaHakaretAffedilmez Batılıların gönüllü acentası bunlar! Köle ruhlular! * İnsanlığı karanlıktan aydınlığa çıkaran rahmet elçisi benim Yüce Peygamberime saldıracak kadar şımaran karanlık ruhlu yaratıkları nefretle kınıyorum”