Hindistanlı Müslümanlar Dün Hilafete, Bugün de Rasulullah’a Sahip Çıktılar!
14 Haziran 2022

Hindistanlı Müslümanlar Dün Hilafete, Bugün de Rasulullah’a Sahip Çıktılar!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu’nun 14 Haziran 2022 Salı günü gerçekleştirdiği Haftalık Gündem Değerlendirme Toplantısı’nda Hindistan yönetiminin Rasulullah’a hakareti ve Müslümanların tepkileri ele alındı. Toplantıda ayrıca KOÜ İlahiyat Fakültesi’nin mezuniyet töreninde yaşananlar ve Türkiye’de yaşanan sel felaketleri ve alt yapı sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu Üyesi Muhammed Emin YILDIRIM, İslam’a ve Müslümanlara yönelik saldırıların hız kesmeden devam ettiğini, bunun son halkasının Hindistan yönetiminin Rasulullah’a hakaret etmesi ile kendini gösterdiğini söyledi.

Hindistan hükümetinin İslam’a ve kutsallarına yönelik bu tür alçakça saldırılarının yeni olmadığını hatırlatan Muhammed Emin YILDIRIM, “kafirleri bu kadar cüretkâr kılan şey, daha önce işledikleri saldırılar karşısında hiçbir tepkiyle karşılaşmamalarıdır. Bakıyorlar ki Müslümanların geneli uyuyor, bakıyorlar ki Müslümanların başındaki yöneticiler sessiz ve tepkisiz. İşte bu sebeple azgınlıklarını her geçen gün artırıyorlar. Daha önce Hindistan'ın bazı bölgelerindeki eğitim kurumlarında Müslüman kız öğrencilerin başörtüsü takması yasaklanmış ve bugün olduğu gibi Müslümanlara ait binalar yakılmıştı. Anlaşılan o ki; Hindistanlı yöneticiler İslam’a saldırı ve düşmanlıkta Charlie Hebdo’cu küstah Fransızların izinden gidiyor.” İfadelerini kullandı.

Muhammed Emin YILDIRIM, İslam’ın kutsallarına yönelik yapılan saldırılara karşı asıl garip olanın halkı Müslüman olan ülke yöneticilerinin takındığı ezik tavırlar olduğuna vurgu yaparak, Türkiye’den şu ana kadar konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamanın gelmediğine dikkat çekti ve şöyle konuştu: “Oysa ki Hindistanlı Müslümanlar, bugün nasıl ki Rasulullah’a sahip çıkıyorlarsa dün de Hilafet’e sahip çıkmışlardı. Zayıf, güçsüz ve bir o kadar fakir olan Müslümanlar Modi’nin işkenceci katilleri tarafından dövülüyor, öldürülüyor ve evleri yakılıyor. Bu kardeşlerimiz bundan 100 yıl önce kafir İngiliz, Fransız ve İtalyanlar Osmanlı Hilafetine saldırdıklarında ellerinde avuçlarında ne varsa bize gönderdiler. Ancak onların altın ve paralarını alanlar bu fedakarlığa karşı ihanet etmişlerdi. Hilafeti korumak şöyle dursun yıkıp yerine laik küfür rejimi kurmuşlardı. İşte o Hindistanlı Müslümanlar bugün hala mazlum ve masum. Hala daha buradan bir yardım eli bekliyorlar. Ama nerede? Nerede Kıymetli Müslümanlar?”

Kafire ve zalime had bildirecek Raşid Halifeler olmadığı sürece İslam’a ve Müslümanlara yapılan saldırıların devam edeceğini söyleyen Muhammed Emin YILDIRIM, konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “Onlara geri adım attıracak adam yumruğunu masaya vurup Müslüman kadınların iffet ve namuslarını koruyacak adamdır, onlara geri adım attıracak adam bir sözü ile ineğe tapan bu müşrikleri İslam’ın gücüne boyun eğdirecek adamdır. Ama öyle bir adam bugün yok. Ne Türkiye’de ne de başka diğer beldelerde... Olanlar sadece konuşuyor. Konuştuklarında zannedersiniz ki kalkıp dünyayı kurtaracaklar. Ama birde bakarsınız ki korkak mı korkak, pısırık mı pısırık adamlarmış... Öyleyse biz adam gibi adama, Raşid Halifeye biat etmek ve onu var etmek için çalışalım.”

Konuşmanın tamamını toplantı videomuzdan izleyebilirsiniz.

--------------

#RasulullahaHakaretAffedilmez