Gazze Yanıyor, İslam Beldelerinin Yönetimleri Oyunda, Oynaşta Dayanışıyor
09 Ağustos 2022

Gazze Yanıyor, İslam Beldelerinin Yönetimleri Oyunda, Oynaşta Dayanışıyor

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İslam beldelerinin yönetimleri, Gazze bombalanırken kınayarak geçiştirip, “İslami Dayanışma Oyunları” adı altında çıplak kadınların erkeklerle raks ettiği, çıplak kadın bedenlerinin sergilendiği rezaletlerle dolu organizasyonda ortak hareket ediyor.

İslam İş birliği Teşkilatı’na üye ülkelerin katılımıyla dört yılda bir yapılan “İslami Dayanışma Oyunları” organizasyonu bu sene Konya’da gerçekleştiriliyor. Adından başka her şeyi batıl olan organizasyonda çıplak kadınların erkeklerle sarmaş dolaş dansları gençlere izlettiriliyor ve bozuk Batı kültürü aşılanıyor.

Gazze, gasıp Yahudi varlığı tarafından bombalanırken ve içinde çocukların da olduğu onlarca Müslüman vahşi şekilde katledilirken kınayarak geçiştiren ve sorunu Birleşmiş Milletler’e havale etmekle memur İslam İş Birliği Teşkilatı (İİT) bu batıl organizasyonda ise ortak hareket edip, dayanışıyor.

Milyarlarca Müslümanın yönetimini üstlenen yöneticiler oyun ve oynaşta yarışırken, bir taraftan da ABD’nin başlattığı Ortadoğu’yu dizayn eden “normalleşme” siyaseti uğruna “İsrail” ile ilişkiler kurmak için yarışıyor.

Konya’da düzenlenen yarı çıplak kadın bedenlerinin “İslami Dayanışma Oyunları” adı altında sergilenmesine tepkiler büyürken, hükümet bu organizasyonu övünerek pazarlamaya devam ediyor.

Köklü Değişim Konya Temsilciliği’nden Açıklama: “Biz Müslümanlar Olarak Razı Değiliz”

Konya’da gerçekleştirilen organizasyona tepki gösteren Köklü Değişim Konya Temsilciliği, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

Bizler Konyalı Müslümanlar olarak İslam’ın alet edilmesiyle dayanışma ve spor faaliyetleri adı altında göz göre göre haramların yapılmasından, kadim İslam topraklarımızda fıskı fücurun işlenmesinden asla razı değiliz. İslam’ın hükümlerinin tatbik edilmesinden razıyız!

#Konya2021