Gaziantep’te Gözaltına Alınan 7 Masum Müslüman Serbest!
11 Mart 2021

Gaziantep’te Gözaltına Alınan 7 Masum Müslüman Serbest!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Şanlıurfa’dan sonra Gaziantep’te de Köklü Değişim Dergisi’nin “Hilafet” kapak konulu Mart sayısını tanıttıkları ve yaptıkları ziyaretlerde Hilafet’i gündeme getirdikleri için gözaltına alınan 7 masum Müslüman çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Önce İstanbul, Bursa ve Ankara daha sonra aynı sebeple Şanlıurfa’da yazar, eğitmen ve esnaflardan oluşan 11 kardeşimiz gözaltına alınmış ve günler süren gözaltı sonrası serbest bırakılmışlardı. Bu kardeşlerimizin serbest bırakılmasının üzerinden daha bir gün geçmeden bu sefer Gaziantep’te Hilafet isteyen ve bu fikirlerini açıklayan Müslümanlar üzerinde aynı baskı ve zulüm uygulanmıştı.

Gözaltına alınan kardeşlerimizin suçu Köklü Değişim Dergisi Mart sayısını Müslümanlara ulaştırmak, yaptıkları ziyaret ve görüşmelerde Köklü Değişim Dergisi ile Hilafet konusunu gündem yapmaktan başka bir şey değildi.

Gözaltına alınıp iki gün sonra serbest bırakılan kardeşlerimizin isimleri şöyle: Zeynel Akdemir, Sedat Albayram, Celil Albayram, Erol Ercan Seven, Ercan Mercan, İbrahim Halil Deniz, Ramazan Kaplan

Köklü Değişim Dergisi olarak kardeşlerimize uygulanan sistematik hukuksuzluğa bir an evvel son verilmesini, elinde bulundurdukları gücü, adaleti sağlamak için kullanması gereken kurumların iftiralarla bu tür baskı ve itibarsızlaştırma çalışmalarına alet edilmesinden artık vazgeçilmesini bir kez daha tekrarlıyoruz.

#YenidenHilafet