Ey Kılıçdaroğlu! Bu halk İslam’ın Düşmanları İle Barışmaz!
17 Kasım 2021

Ey Kılıçdaroğlu! Bu halk İslam’ın Düşmanları İle Barışmaz!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Türkiye Medya Bürosu’nun 16 Kasım 2021 Salı günü gerçekleştirdiği Haftalık Gündem Değerlendirme Toplantısı’nda Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısı ele alındı. Toplantıda ayrıca Başak Cengiz cinayeti ve Kemalistlerin 10 Kasım zorbalığı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Medya Bürosu başkanı Mahmut Kar, 20 yıldır bu iktidarın Müslümanların inanç ve değerlerini istismar ettiğini, İslam düşmanı CHP’nin bunun işe yaradığını gördüğü için din ve değerler üzerinden siyaset yapmaya yönelerek kolları sıvadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısı ile CHP’nin karanlık geçmişini silebileceğini zannettiğini ifade ede Kar: “Başka kimle helalleşeceksin Ey Kılıçdaroğlu! İstiklal Mahkemelerinde haksız ve hukuksuz şekilde yargılayıp darağaçlarında sallandırdığınız alimlerle helalleşecek misiniz? O alimlerin acıları Müslümanların yüreğinde hala bir kor gibi duruyor. Çıkardığınız şapka kanununa muhalefet ettiği için astığınız İskilipli Atıf ile helalleşecek misiniz? Çağdaşlık zırvasıyla Müslüman kadınların kılık kıyafetlerini zorla değiştirdiniz onlarla helalleşecek misiniz? Hilafet’in kaldırılması, İslam’ın ayaklar altına alınması ve Batılı yaşam tarzına geçilmesini kabul etmediği için şehit edilen Şeyh Sait ile helalleşecek misiniz? Doğu ve Güneydoğu illerinde Kürt oldukları için, Müslüman oldukları için, dilini, örfünü geleneğini yok saydığınız halklar ile helalleşecek misiniz? Yakıp yıktığınız, bombalar ile dümdüz ettiğiniz köyler ile helalleşecek misiniz? Dedi.

Müslümanların camilerini ahır yapanların, ezanı Türkçeye çevirenlerin, Kur’anı yasaklayanların hile ve aldatmayla, Müslümanların devleti olan Hilafeti yıkanların CHP zihniyeti olduğunun altını çizen Mahmut Kar, “28 Şubat sürecinde on binlerce başörtülü öğrenciyi üniversitelerden, okullardan atan, Türkiye’de darbelerle halkı korkutan, katleden, mahpus eden, sürgün eden zihniyet yine CHP zihniyetiydi” dedi.

Mahmut Kar Helalleşme’nin nasıl yapılacağına dair Kılıçdaroğlu’na seslenerek şöyle konuştu:

“Ey Kılıçdaroğlu! Helalleşme öyle “Kırdığımız, üzdüğümüz kesimlerden helallik istiyoruz” demekle olmaz. Helalleşme hakların iadesini gerektirir, helalleşme bedel ödemeyi gerektirir. Helalleşelim demekle helalleşme olmaz Ey Kılıçdaroğlu! Helallik isteyen önce Müslümanlara bu kötülükleri yapan zihniyeti lanetler. Onlardan beri olduğunu ilan eder. Allah’a tövbe eder, halktan özür diler ondan sonra kalkıp helallik istemeye cesaret eder. Bütün bunları yapmaya, bedel ödemeye hazır mısınız? Yoksa hiçbir şey olmamış gibi hem İngilizci CHP zihniyetini devam ettireceksiniz, hem de iktidar menfaati için helalleşmeden bahsedeceksiniz... Bu olacak bir şey değil ey Kılıçdaroğlu! Bu halk sizin süslü sözlerinize kanmaz. Bu halk İslam’ın düşmanları ile barışmaz. Bu halkın yüreğinde İslam düşmanı CHP’nin açtığı yara öyle kolay kapanacak bir yara değil…“

Konuşmasının devamında Müslümanlara tavsiyede bulunan Kar**, “Kıymetli Müslümanlar siz siz olun, sakın ha bu yalancı, düzenbaz yöneticilerin boş sözlerine kanmayın. Sizi sadece seçim zamanlarında hatırlayan, siz açlık ve sefalet içindeyken kendileri lüks hayat yaşayan yöneticiler sizi bir kez daha aldatmasın! Ne İslam düşmanı CHP’nin ne de sizi İslam ile kandıran AKP’nin boş sözlerine kanmayın, sakın ha bir kez daha aldanmayın.”** İfadelerini kullandı.

Dün gerçekleştirilen gündem değerlendirme toplantısında ayrıca İstanbul’da vahşi bir cinayete kurban giden Başak Cengiz konusuna da değinildi. Medya Bürosu başkanı Mahmut Kar konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: Sorunun kaynağının bu laik kapitalist sistem olduğunu artık herkes dile getirmelidir. İşte Kemalistlerin, laiklerin, milliyetçilerin, muhafazakar demokratların öve öve bitiremedikleri bu düzen, Cumhuriyet düzeni yetiştirdi bu katili…”

Bu sistemin Müslümanların sistemi olmadığını ve değişmesi gerektiğini söyleyen Kar, “Bu sistemin yok olup tarihin çöplüğüne gömülmesi lazım! Çocuklarınızın geleceğinden endişe ediyorsanız. Bu kokuşmuş sistemden rahatsızsanız çağrımıza icabet edin kıymetli Müslümanlar! İcabet edin ki kötülükler İslam ile, İslam nizamı ile izole edilsin. İcabet edin ki insanca bir hayat İslam Devleti ile yeniden başlasın ve bu topraklara yeniden can gelsin…” şeklinde konuştu.

Son olarak Kemalistlerin 10 Kasım zorbalıklarına ve putperestlik dayatmalarına değinen Mahmut Kar Kemalistlerin bu cesareti Cumhur ittifakının milliyetçi, devletçi, Atatürkçü söylemlerinden aldığına dikkat çeken Kar, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Şunu da biliyoruz tabi ki; Kemalistlerin bu tahammülsüzlük ve vandallığı İslâm düşmanlığından ileri geliyor. Bu sebeple açılıp saçılmayı çağdaşlık zannedip, İslâm’a ve değerlerimize saldıran Kemalistlere buradan sesleniyoruz! Biz sizin İslâm ve Müslümanlara olan kininizin çok eskiye dayandığını pekâlâ biliyoruz. Sizin iç dünyanızda İslâm’a beslediğiniz kinin ağızlarından çıkan galiz sözlerden çok daha büyük olduğu da biliyoruz…. Allah’ın takdiri ile yakında İslâm’ın güneşi doğacak. Doğan o güneş, nasıl ki Mekke’de taştan putları eritti ise bugün de eritecektir. Doğan o güneş nasıl ki Ebu Leheb’in elini kurttu ise bugünkü putperestlerin de elini kurutacaktır.”

Toplantının tüm metnini okumak için tıklayın

-----------

#YenidenHilafet