Zorba Çin Yönetimi Müslümanlara Zulümde Sınır Tanımıyor
14 Temmuz 2018

Zorba Çin Yönetimi Müslümanlara Zulümde Sınır Tanımıyor

DOAM

Köklü Değişim Medya

Neredeyse her gün yeni bir katliam, işkence ve zulmün gerçekleştiği Doğu Türkistan’da, bu kez Çin yönetimi, sokaktaki Müslüman kadınların elbiselerini makasla kısaltarak, aşağılayıp yeni bir zulme imza atıyor.

Çin yönetimi, işgal altında tuttuğu Doğu Türkistan’ı asimile etme programını gittikçe ağırlaştırıyor. Müslüman kızları zorla Çinli erkeklere evlendirme, tesettürü yasaklama, Kur’an-ı Kerim ve dini kitapları toplayıp imha etme, evlere her ay 3-4 günlüğüne Çinli memurlar gönderip komünist ideolojisini dayatma ve kabul etmeyenleri kamplarda toplayıp işkence etmeye devam ederken, bugün de yeni bir zulme imza attı.

Çin yönetiminin görevlendirdiği memurlar, sokakta Müslüman kadınların üzerlerine giydikleri uzun elbiseleri makasla kısaltarak aşağıladı.

""

DOAM adlı sitenin geçtiği bir diğer haberde de Doğu Türkistanlı Müslümanların zorla Komünist partiye yemin ettirildiği görülüyor.

""

İslam beldelerinin yöneticileri, ticari menfaati göz önünde bulundurup zulme susarken, medyayı da susturma yoluna gidiyor.