
Yemen Halkı Yine Gazze İçin Ayakta
Yemen'de, bu Cuma da “İsrail”in vahşi saldırıları altındaki Gazze'ye destek amacıyla milyonlar meydanlara indi.
Başkent Sana'da ve ülkenin çeşitli kentlerinde "ABD bizi durduramayacak" ve "Sizinle beraber zafere kadar" sloganıyla düzenlenen gösterilerde, “İsrail”in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi.
Göstericiler, "İslam ümmetinin tamamı.. Siyonizmi reddediyor" ve "7 Ekim günü.. Hayber mağlup oldu" sloganlarıyla mesajlar verdi.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında en az 8 bin 800'ü çocuk, 6 bin 300'ü kadın olmak üzere, 21 bin 507 Filistinli Müslüman vahşice katledildi, 55 bin 915 kişi de yaralandı. Enkaz altında binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınıyor.
Yemen, ayrıca “İsrail”e giden gemileri Kızıldeniz’de hedef alıyor. ABD bu kapsamda bir koalisyon kurarak seyrüseferi güven altına almaya çalışıyor. Saldırılar sonra dünyaca tanınan şirketler Kızıldeniz güzergahının kullanmaya ara vermişti.
Benzer Haberler

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites









