
Sisi Rejimi, 3 “İsrail” Askerini Öldüren Salah’ı Apar Topar Defnettirdi
Sisi rejimi, Mısır-İsrail sınırında 3 “İsrailli” askeri öldüren sınır muhafızı Muahmmed Salah’ı apar topar defnettirdi.
Mısır-“İsrail” sınırında Cumartesi günü meydana gelen çatışmada 3 “İsrail” askerinin ölmesi üzerine dostuna mahcup olan Sisi, Mısır medyasında olayı gizlemeye devam ederken, Yahudi varlığına şirin gözükmek ve sadâkatını ispat etmek için elinden geleni yapıyor.
Mısır-“İsrail” sınırında 3 “İsrail” askerini öldürdükten sonra çıkan çatışmada hayatını kaybeden Mısırlı asker Muhammed Salah’ın cenaze töreni, rejim tarafından kısıtlanarak gözden uzak bir şekilde apar topar gerçekleştirildi.
Askerin akraba ve komşuları "askerin cenazesinin memleketi Kalyubiye ilinde defnedildiğini" doğruladı.
(Haber Foto Şarku’l Avsat)
Aynu’ş-Şems semtinde yaşayan ailenin bulunduğu sokakta sakinlik dikkat çekerken, medyadan tecrit edilmiş cenaze töreninde ne Kur’an okunmasına ne de yakınlarının katılmasına ve taziyeleşmesine izin verildi.
Sisi rejimi, Muhammed Salah hakkında resmi bir belge paylaşmazken, kontrolündeki medyada olayı kamuoyunda gizlemeyi sürdürüyor.
“İsrail” devlet televizyonu ise “sınırda öldürülen Mısırlının Kahireli Muhammed Salah (22) olduğunu” belirtti ve Salah'ın bir fotoğrafını yayınladı. Mısırlıların büyük bir bölümü askerin Facebook'taki kişisel sayfasını bir taziye defterine dönüştürdü. Yakınları da kişisel sayfalarında yasını tuttukları Salah’ın kahramanlığını övmeyi sürdürüyor.
Benzer Haberler

Bahçeli’den, "Erdoğan’ın Filistin’i Havale Ettiği BM ve İİT"ye Eleştiri

Osmanlıya Düşman İşgalci ‘İsrail’den Mustafa Kemal’e Övgü

Gazze’de Kan Akıyor: Katar, Mısır ve Türkiye, Sözde Ateşkes İçin Toplanıyor

MİT Başkanı Kalın, Trump Planı İçin Hamas’la Görüştü

Aydın’da Müslümanlara Operasyon

Dünya Kupası'nda İmani Rest: "Namazdan Daha Önemli Ne Var?"

Asıl Mutlak Butlan, İslam’ı Yok Sayan Laik Düzendir

ABD-İran Mutabakat Zaptının Tüm Detayları Ortaya Çıktı
Siyasi Analiz: Rusya, Büyük Devletler Liginden Düştü Mü?

G7 Zirvesi’nde Öne Çıkanlar

ABD ve İran Mutabakat Metnini İmzaladı

İslami Değerler ve Müslümanlar Hedef Alınıyor


