Müslümanlara Sokakta Vahşi Saldırı
16 Kasım 2019

Müslümanlara Sokakta Vahşi Saldırı

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

Karaköy’de arkadaşıyla birlikte sokakta yürüyen G.İ.’ye vahşice saldıran İslam düşmanı kadın, başörtüsünü çekip, yumruk atarak hakaret etti. 28 Şubat günlerindeki Kemalist zulmü anımsatan görüntülerin sosyal medyada yayılması ve saldırıya uğrayan Müslüman kadının şikayetçi olması üzerine vahşi saldırgan yakalandı. Cezasız kalan 28 Şubat ve Müslümanlara saldırılar, azgın saldırganları daha da cesaretlendirmeye devam ediyor.

İslam’a ve Müslümanlara hakaret içeren saldırı İstanbul Karaköy’de meydana geldi. Yumruklu saldırı ve hakarete uğrayan mağdur kadının şikayeti üzerine adı öğrenilemeyen İslam düşmanı saldırgan gözaltına alındı. Saldırgan kadının, yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Bugün çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, peygamberlere küfür ettiği ve Müslümanlara tehditler savurduğu görülüyor.

Karaköy'deki olay saat 15.00 sıralarında meydan geldi. G.İ. sokakta arkadaşıyla birlikte yürürken, ters yönden gelen saldırgan, genç kızın başörtüsünü açıp, yumruk atmaya başladı. Daha sonra hakaretler ederek olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırıya uğrayan G.İ.'nin ifadesinde başörtülü olduğu için saldırıya uğradığını ifade etti.

Esnaf Saldırıyı Anlattı

Saldırı anını gören görgü tanıkları o anları anlattı. Saldırı sonrası genç kızı dükkanına aldığını ifade eden Cihat İsmailoğlu, "Biz o esnada dükkandaydık. Bir gürültü duyduk. Bu gürültüyü duyunca dışarı çıktık. İlk etapta aile içinde sıkıntı varmış gibi algıladık ama olayı yaşadığımız zaman anladık ki, tamamen kız kardeşimiz örtülü olduğu için diğer kadın da onun kafasına vurarak baş örtüsünü açtı. Sonrasında kardeşimiz sakinleşsin diye dükkanımıza aldık. Yüzünde endişe ve korku vardı" diyerek olayı anlattı.

İslam Düşmanı Saldırgan Yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırgan kadının gözaltına alındığını bildirdi.

Soylu, "Karaköy'de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı." açıklamasında bulundu.

Marmaray'da Da Olay Çıkarmış

Saldırgan kadının, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bugün çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadının Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, peygamberlere küfür ettiği ve Müslümanlara tehditler savurduğu görülüyor.