Konya’da “Ekonomik Krize İslami Çözümler” Sunuldu
06 Şubat 2022

Konya’da “Ekonomik Krize İslami Çözümler” Sunuldu

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya'nın organize ettiği “Ekonomik Krize İslami Çözüm Söyleşileri” çerçevesinde Konya'da siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, yerel medya temsilcileri, eğitimcilerle bir araya gelindi.

Köklü Değişim yazarlarından Murat Savaş'ın giriş konuşmasıyla başlayan söyleşi Köklü Değişim Yazarı ve İslâm İktisatçısı M. Hanefi Yağmur’un konuyla alakalı sunumuyla devam etti. Yapılan sunumun ardından katılımcılar görüş ve yorumlarıyla değerli yorumlarda bulundular. Sorulan sorular Köklü Değişim Dergisi yazarı Yılmaz Çelik ve Sosyolog Yazar Süleyman Uğurlu ve İslam İktisatçısı M. Hanefi Yağmur tarafından cevaplandırıldı.

Toplantımızda İslam'ın her alandaki çözüm ve hükümlerinin gündeme getirilmesi, yönetim, ekonomi ve sosyal alanlarda İslam’ın detaylı ve sahih çözümlerinin olduğu, bunların her platformda dillendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Davetimize icabet eden tüm katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbimizden bu gibi oturum ve toplantıları hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyoruz.

#EkonomikKrizeİslamiÇözüm