Konya’da Müslümanlar Sapkınlığı Protesto Etti
13 Mart 2023

Konya’da Müslümanlar Sapkınlığı Protesto Etti

Köklü Değişim Medya

Konya’da güzellik merkezi açan trans kadın Müslüman Konya halkı tarafından protesto edildi.

Güzellik merkezi şubelerine bir yenisini ekleyen trans kadın Selin Ciğerci'ye Konyalılar büyük tepki gösterdi. Açılış için Konya'ya giden Ciğerci, "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla karşılaştı. Tekbirlerle İslami hassasiyetlerini ortaya koyarak genç nesillerin ifsat edilmesini istemeyen Müslümanlar, buna karşı durmak için bir araya geldiklerini ifade ettiler.

Sosyal medya fenomeni olan ve ameliyatla cinsiyet değiştiren Ciğerci, sapkınlığa meşruiyet kazandırdığı için Konyalı Müslümanlar, Twitter'da, "Seni Konya'da istemiyoruz" hashtag'i açarken, bu başlığa binlerce destek mesajı yağdı.

Olumsuz bir duruma karşı, polis ekipleri güzellik merkezinin önünde hazır tutuldu.

Tepkiler üzerine Ciğerci, kendini “Ben, 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum” diyerek savundu.

Müslüman Türkiye halkı bu sapkınlığa karşı İslami hassasiyetleri çerçevesinde tepki gösterirken, yöneticiler çıkardıkları yasalar ve imzaladıkları Batı’dan ithal sözleşmelerle ve saraylarda düzenledikleri davetlerde ağırlayarak meşruiyet kazandırıyor ve görünür olmalarını sağlıyorlar.