Köklü Değişim’den Protestoya Davet: “Yöneticilerin İhaneti Gazze’yi Öldürüyor”
01 Ağustos 2024

Köklü Değişim’den Protestoya Davet: “Yöneticilerin İhaneti Gazze’yi Öldürüyor”

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, Cuma günü (yarın) Ankara ve Van’da “Yöneticilerin İhaneti Gazze’yi Öldürüyor” başlıklı basın açıklamaları düzenliyor.

İşgalci ‘İsrail, Gazze’de 11 aydır vahşi katliamlarını sürdürüyor. Bu barbar saldırılarda 50 binden fazla Müslüman katledildi, milyonlarcası yerinden edildi. Evlerini terk eden Müslümanların sığındığı okullar, çadır kamplar bombalandı. Çoğu çocuk ve kadın on binlerce Müslüman can verirken, güçlü ordulara sahip İslam beldelerinin yöneticileri ise bu vahşeti kınayarak geçiştirdi ve mazlum Müslümanları sahipsiz bıraktı. Müslümanların sahipsizliğinden cesaret alan işgalci Yahudi varlığı ise hukuk, kanun ya da karar dinlemeden topyekün bir soykırım yürütüyor. Son olarak İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen suikast ile Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye şehit edildi.

Bu kapsamda Gazze’ye saldırılar başladığı ilk günden bu yana meydanlarda, ABD elçiliği ve konsolosluğu, ‘İsrail’in diplomatik misyon yerleşkeleri önünde Köklü Değişim olarak hakkı haykırdığımız gibi bu Cuma da meydanlara iniyoruz.

Ankara ve Van’da düzenleyeceğimiz basın açıklaması ve protesto gösterilerinde hakkı haykırmak ve Gazze’deki kardeşlerimize destek vermek için tüm Müslümanları kıyama davet ediyoruz…

Basın açıklamalarının bilgileri şöyle:

“Yöneticilerin İhaneti Gazze’yi Öldürüyor”

Ankara: Melike Hatun Camii, 2 Ağustos 2024, Cuma namazına müteakiben

Adres: Anafartalar Mah, Atatürk Blv No:19, 06050 Altındağ/Ankara

Köklü Değişim,Ankara'da Gazze İçin Basın Açıklaması,Yönetiicilerin İhaneti Gazze'yi Öldürüyor.jpeg

Van: Hz. Ömer Camii, 2 Ağustos 2024, Cuma namazına müteakiben

Adres: Vali Mithat Bey Mah. Van/Merkez

Köklü Değişim Van Basın Açıklaması, Yöneticilerin İhaneti Gazze'yi Öldürüyor.jpg