Köklü Değişim, 9 Ayrı Noktada Gazze’ye Destek Gösterisi Düzenleyecek
09 Kasım 2023

Köklü Değişim, 9 Ayrı Noktada Gazze’ye Destek Gösterisi Düzenleyecek

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, 10 Kasım Cuma ve 12 Kasım Pazar günleri farklı şehirlerde 9 ayrı noktada “Gazze Ölüyor Kabullenme! Sahip Çık!” başlığıyla basın açıklaması ve Gazze’ye destek gösterileri düzenleyecek.

Köklü Değişim, Gazze’deki katliamlar başladığından bu yana meydanlarda Müslümanları destekleyen ve İslam beldelerindeki yöneticileri muhasebe ederek “Ordular Aksa’ya” sloganları ile yöneticileri görevlerini yapmaya çağırıyor.

Bilindiği üzere Gazze’de gasıp Yahudi varlığının vahşi katliamları ikinci ayına girerken şehit sayısı çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 11 bini aştı. Ümmet tüm dünyada meydanlara çıkarak “Ordular Aksa’ya” derken, İslam beldelerindeki yöneticiler kınama mesajları yayımlamaya, Filisitin’i Batı’nın egemenliğindeki çözümsüzlüğün adresi BM’ye (Birleşmiş Milletler) havaleye etmeye ve ABD’nin “İki Devletli Çözüm” planı için çalışmaya devam ediyorlar.

Köklü Değişim, "İsrail"e had bildirecek somut adımların hayata geçirilmesi için 9 ayrı noktada yeniden Gazze’ye destek gösterileri düzenliyor.

“Gazze Ölüyor Kabullenme! Sahip Çık!” başlıklı basın açıklamaları ve protesto gösterilerinin düzenleneceği yer, tarih ve zamanları şöyle:

10 Kasım Cuma

📍Aksaray Merkez Ulu Cami ◾️ Cuma Namazı sonrası

📍Aydın Bey Camii ◾️ Cuma Namazı Sonrası

📍Kahramanmaraş Erzurumluoğlu Camii ◾️ Cuma Namazı Sonrası

📍İstanbul Küçükçekmece Halkalı Çamlıkaltı Camii ◾️ Cuma Namazı Sonrası

📍İstanbul Ümraniye Cevherağa Camii Yanı ◾️ Yatsı Namazı Sonrası

📍Yalova Merkez Camii ◾️ Yatsı Namazı Sonrası

12 Kasım Pazar

📍Adana Beşocak Meydanı ◾️ 14:00

📍Bursa Şehreküstü Meydanı ◾️ 14:00

📍Gaziantep Balıklı Meydanı ◾️ 14:00

Köklü Değişim,“Gazze Ölüyor Kabullenme! Sahip Çık!”,Duyuru.jfif

#OrdularAksaya