İşgalci Terörist Herzog’un Türkiye’de Ağırlanmasını Yarın Meydanlarda Protesto Ediyoruz
08 Mart 2022

İşgalci Terörist Herzog’un Türkiye’de Ağırlanmasını Yarın Meydanlarda Protesto Ediyoruz

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Filistin topraklarını işgal eden, Müslümanların temiz kanını akıtan, evlerini yıkıp adım adım gasp eden, Mavi Marmara Gemisi’nden kardeşlerimizi katleden gasıp Yahudi varlığının lideri Herzog’un Türkiye’de ağırlanmasını yarın Ankara ve İstanbul’da protesto ediyoruz.

Filistin topraklarını işgal eden Gasıp Yahudi varlığı, katliamlarına, Müslümanların evini yıkmaya ve bölge bölge zorbalıkla işgale devam ederken Ankara, telaşlı bir şekilde Herzog’u ağırlamaya ve katillerin elini sıkmaya hazırlanıyor.

Yarın Meydanlardayız

Yarın bu cürmü protesto etmek için Ankara ve İstanbul’da protesto gösterisi düzenleyeceğiz.

9 Mart Çarşamba yarın saat 20:00’de Ankara’daki protesto gösterisi ve basın açıklaması için Söğütözü’nde bulunan “İsrail” Büyükelçiliği önünde buluşacağız.

İstanbul’daki protesto gösterisi için ise saat 21:00’de Levent’teki “İsrail” Konsolosluğu önünde toplanacağız.

Yarın gerçekleşecek protestolara tüm halkımızı davet ediyoruz.

İşgalci “İsrail” ve Ankara’nın Yakınlaşması

Gasıp Yahudi varlığına sık sık sıcak mesajlar gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail” Cumhurbaşkanı Ankara’yı ziyaret etmeden önce temelleri atması için sözcüsü İbrahim Kalın’ı kısa süre önce işgalci Yahudi varlığıyla görüşmeye göndermişti.

Gasıp Yahudi varlığına sık sık sıcak mesajlar gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail” Cumhurbaşkanı Ankara’yı ziyaret etmeden önce temelleri atması için sözcüsü İbrahim Kalın’ı kısa süre önce işgalci Yahudi varlığıyla görüşmeye göndermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta yaptığı açıklamada, “İsrail” ile ilişkileri çok önce düzeltmek için adımlar atılmasını istediklerini ama o zamanın Başbakanı (Netenyahu) yüzünden gerçekleşmediğini itiraf etti. O günlerde “İsrail”e karşı söylemlerle tabanından oy toplayan Erdoğan, konjonktür değişince gasıp Yahudi varlığıyla dostluğu derinleştirme yönünde attığı adımlara bir yenisini ekleyerek aslında o günlerde ilişkileri düzeltmek için çaba sarf ettiğini itiraf etti.

Erdoğan şöyle demişti:

"Sayın Herzog'un bu ziyaretini gerçekten biz de önemsiyoruz. Bu ziyaretle birlikte Türkiye-‘İsrail’ ilişkilerindeki atılan adım, bundan sonra diğer boyutlarda da görülebilir. Filistin sorununda özellikle bu yapılaşmalarla ilgili atılan adımlarda çözüm noktaları belki gündeme gelebilir. Temennimiz odur ki bu ziyaretle birlikte bu işi güçlü kılacak adımları atalım. Burada bir diğer önemli konu, Türkiye-‘İsrail’ ilişkilerinde doğal gazdan tutun diğer birçok konuya varıncaya kadar adımların atılmasıdır. Bir ara bu adımları atma noktasına gelmiştik fakat o zamanki ‘İsrail’ Başbakanı’nın bu işe olumsuz bakışıyla o süreci devam ettiremedik. Ama şu anda belki çok daha farklı gelişmeler olabilir. Temennimiz odur ki Türkiye-‘İsrail’ arasında bu adımı atmak aramızdaki ilişkileri güçlü kılabilir ve böylece bölgeyi geleceğe yönelik bir barış havzasına dönüştürebiliriz

Ankara her ne kadar “İsrail” ile görüşmelerinde Filistin’i bahane ederek örtmek istese de Erdoğan’ın “Filistin sorununda özellikle bu yapılaşmalarla ilgili atılan adımlarda çözüm noktaları belki gündeme gelebilir” ifadesi asıl sebebin Filistinli Müslümanların derdi olmadığını ortaya koyuyor.

“İsrail” ile görüşmelerin ana konusunun Filistin topraklarından gasp edilen doğalgazın Türkiye üzerinden Avrupa’ya arzı olduğu düşünülüyor. Ankara ise bu cürme ortak olup, ihanetini ise Filistinlilerin yararına olduğunu söyleyerek örtmeye çalışıyor.