Batı Şeria’da Katliam: 20 Şehit
04 Ekim 2024

Batı Şeria’da Katliam: 20 Şehit

Köklü Değişim Medya

İşgalci ‘İsrail’ savaş uçakları, gece saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tulkarem Mülteci Kampı'nı bombalaması sonucu içinde çocukların da bulunduğu 20 Müslümanı vahşice katletti.

Aksa Tufanı ve ardından Gazze’deki kara operasyonunda hedeflerine ulaşamayıp, hezimete uğrayan gasıp Yahudi varlığı, hukuksuz terör eylemleriyle bu gerçeği perdelemek için barbar saldırılar düzenlemeye devam ediyor.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre İsrail savaş uçakları, Tulkarem Mülteci Kampı'ndaki bir kafeye hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu 20 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Ölü ve yaralıların Tulkarem şehrindeki Şehit Sabit Sabit Devlet Hastanesine kaldırıldığı duyuruldu.

‘İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'daki Tulkarem Mülteci Kampı’na düzenlediği ve 20 Müslümanı vahşice öldürdüğü katliam, 2000-2004 yıllarındaki İkinci İntifada'dan bu yana bölgedeki en ölümcül katliam olarak kayıtlara geçti.

İşgalci ‘İsrail’ ordusu, sivilleri katlettiği hava saldırısında Hamas’ın bölge komutanı Zahi Yaser Abd al-Razek Oufi'nin öldürüldüğünü iddia etti. Hamas’tan yapılan açıklamada Oufi'nin öldürülüp öldürülmediğine dair bilgi verilmedi.