"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

Yıldırım’dan Oğlu İle İlgili Yeni Açıklama: “Yeni Fırsatlar Var Mı Diye Gitti”
25 Mayıs 2021Köklü Değişim Medya

Yıldırım’dan Oğlu İle İlgili Yeni Açıklama: “Yeni Fırsatlar Var Mı Diye Gitti”

Köklü Değişim Medya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Sedat Peker’in son videosunda oğlu Erkam Yıldırım’ın uyuşturucu ticareti ile ilgili iddialarına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Binali Yıldırım ikinci açıklamayı yaparken, oğlu Erkam Yıldırım henüz bir açıklamada bulunmadı.

Yıldırım, ilk açıklamsında oğlunun Venezuela’ya ihtiyaç sahipleri için test kiti ve maske yardımında bulunmak için gittiğini söylemişti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir'e açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela gezisine dair yanlış bir algı oluşturulduğunu söyledi.

Yıldırım'la görüşmeye ilişkin Özdemir şu bilgileri paylaştı:

Biraz önce Sn Binali Yıldırım telefonla aradı ve oğlu ile ilgili Venezuela gezisine dair yanlış bir algı oluşturulduğunu belirtti*. Oğlunun Venezuela'yı biraz meraktan biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini söyledi**.*

Venezuela'daki hayır işlerini ise prensip olarak (genelde) söylemeyi uygun görmedikleri için açıklamasında özellikle belirtmediğini ve diğer açıklamalarla herhangi bir çelişki olmadığını da ekledi. Bir gazeteci olarak bana yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum.”