
WhatsApp Kararını 15 Mayıs’a Erteledi
Köklü Değişim Medya
WhatsApp, tepkiyle karşılanan gizlilik sözleşmesinde yapacağı veri paylaşımıyla ilgili düzenlemeyi 15 Mayıs’a ertelediğini açıkladı.
WhatsApp, internet sitesinde yer alan blogda yayımladığı yazıda, 8 Şubat olarak belirlenen yeni sözleşmenin kabulüyle ilgili son tarihi ileri bir döneme ertelediğini belirterek, bu süreç içerisinde ortalıkla bulunan "hatalı bilgileri" düzeltmeye dönük çalışmalar yapacağını belirtti.
WhatsApp, "En yeni güncellememizle ilgili çok fazla kafa karışıklığı olduğuna dair birçok insandan geri dönüş aldık. Bu güncelleme, Facebook ile veri paylaşımımızın kapsamını genişletmiyor" açıklamasında bulundu.
Yazıda, yeni seçeneklerin yürürlüğe gireceği 15 Mayıs'a kadar kademeli olarak kullanıcılarının kendi belirledikleri hızda bu değişikliği değerlendirmelerine olanak tanınacağını belirtti.
Benzer Haberler

Sosyal Medya Yasağı ve Güvenlik Önlemleriyle Şiddetin Önüne Geçilmesi Düşünülüyor

İspanya’nın 16 Yaş Altı Sosyal Medya Yasağı, Elon Musk’ı Çılgına Çevirdi

Bugün Filistin Paylaşımlarını Sansürleyen Zuckerberg’den Kovid 19 İtirafı

AYM'den "Dezenformasyonla Mücadele Birimi" Kararı

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites





