Tecavüz İddiası Halkı Sokağa Döktü
24 Nisan 2019

Tecavüz İddiası Halkı Sokağa Döktü

Euronews

Köklü Değişim Medya

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz iddiası üzerine halk sokağa döküldü.

İstanbul'da Küçükçekmece’ye bağlı Kanarya Mahallesi’nde tecavüze uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki bir kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. Ailesiyle hastanede gözetim altında olan M.'nin yarın taburcu edilmesi bekleniyor.

Olayı öğrenen mahalle sakinleri ve Küçükçekmeceliler öfkeyle sokaklara çıkarak 23 Nisan akşamı olay yerine 1 dakika mesafede yer alan karakol önünde protesto gösterisi düzenledi. İnfiale neden olan olay sonrası failler henüz yakalanamadı.

Olayın tek görgü tanığı U. isimli bir başka 5 yaşındaki erkek çocuk. Saldırganları tarif eden U.'ya göre ikisi yetişkin, biri 15 yaşlarında üç kişi, 22 Nisan günü saat 14:00 sularında evlerinin önünde oynayan iki çocuğun yanına gelerek onlara para verdi ve birlikte bir yere gitmek için kandırdı.

Durumu Yengesi Farketti

İddialara göre M.’yi zorla yolun karşısındaki bir apartman boşluğuna götüren failler burada çocuğa tecavüz etti. Eve gelen M. üzerindeki çamur ve tozu açıklamak için “Beni dövdüler” dedi ve çocuğun halinden şüphelenen yengesinin çocuğun elbiselerini çıkarmasıyla istismar açığa çıktı. Durumu kötüleşen M. hastaneye kaldırıldı.

Titizlikle Takip Ediyoruz

Olaya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sürecin titizlikle takip edildiği belirtildi.