
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son açıklamayla nükleer silahları bir kez daha gündeme getirdi. Erdoğan, "Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var. Ama benim elimde nükleer başlıklı füze olmasın! Ben bunu kabul etmiyorum." dedi.

Ekonomik krizin faturası halka kesiliyor. Seçimler öncesi rölantiye bırakılan zamlar, seçim sonrası seri halde yapılmaya başlanarak sağanağa dönüştü.

Yemen’de çatışmalar nedeniyle nüfusun yüzde 80’ine tekabül eden 24 milyon insan yardıma muhtaç durumda. 10 milyon insan açlık sınırında yaşarken, 7 milyon insan da yetersiz besleniyor.

İçişleri Bakanlığı göç dalgası hususunda açıklamada bulundu.

Afganistan’ın başkenti Kabil’de dün akşam saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 16 kişinin hayatını kaybettiği, 116 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın, Müslüman kadınlara saldırarak "ninja" veya "posta kutularına" benzetmesinden sonra İslam’a ve Müslümanlara karşı saldırılar bir hafta’da yüzde 375 arttı.

Lübnan’da Suriyeli mülteciler zorla katil Esed rejimine iade edilmeye başlandı.

Rus medyasında, Rusya gözetiminde İran, Suriye ve Irak arasında ortak bir stratejik proje anlaşması yapmak üzere görüşmeler yapıldığına dair haberler yayınlandı.

“İsrail” hapishanelerinde tutuklu bulunan 200 Filistinli, cezaevi koşullarının iyileştirilmesi talebiyle açlık grevine başladı.

Edirne İslam Gençliği Derneği Başkanı Habil Mert’e Kemalist zulüm.

Pakistanlı on binlerce gösterici, Hindistan’ın tartışmalı “Keşmir’in özerk yönetim statüsünü kaldırma” kararını protesto etmek için sokakları doldurdu.

Türkiye ekonomisi, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 1,5 daraldı.

Lübnan Cumhurbaşkanı Avn’ın Osmanlı dönemi ifadeleri kınandı.