Okulda Cinsel İstismar: Okul Müdürü Tutuklandı
16 Aralık 2022

Okulda Cinsel İstismar: Okul Müdürü Tutuklandı

Köklü Değişim Medya

Uygulanan bozuk batıl nizam nedeniyle ahlaki çöküntünün yaşandığı Türkiye’de bir cinsel istismar davası daha gündemde. Konya'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin okul müdürü tarafından kandırılarak tanıştırıldığı kişi tarafından günlerce cinsel saldırıya maruz kalmasıyla ilgili soruşturmada okul müdürü tutuklandı, gözaltındaki diğer 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'da 17 yaşındaki G.A, 2 okul müdürünün aracılık ederek "Seni MİT'e memur olarak alacağız" vaadiyle kandırılıp, cinsel saldırıya maruz kalmıştı. Okul müdürleri olay sonrası açığa alınmıştı.

Ailenin şikayeti üzerine G.A'ya istismarda bulunan Ahmet Mandal tutuklanmıştı. Okul müdürü Harun Avcu hakkında da tutuklama kararı verildi.

Kadın müdür ve eşinin de aralarında bulunduğu diğer 3 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MİT Yalanıyla Kandırdılar

Lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki G.A, notları iyi olduğu için okul müdürünün kendisine 'Seni MİT'e memur olarak alalım' teklifinde bulunduğunu anlattı.

Daha sonra okul müdürü öğrenciyi kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan Ahmet Mandal ile tanıştırdı.

Genç kızın iddiasına göre zanlı ailesini öldürmekle tehdit etti, okul müdürü de onun istediklerini yapması istedi.

Tehdit edilen G.A'ya başka bir okulun müdürünün odasında dini nikah kıyıldı.

Okul müdürü öğrencinin babasını da okula çağırarak konuştu ve onu kızının MİT'te eğitim alacağına inandırdı. Öğrenci G.A. günlerce Ahmet Mandal'ın cinsel saldırısına maruz kaldı.

Ailesini öldüreceğinden korktuğu için kimseye anlatamadığını söyleyen lise öğrencisi sonunda babasıyla konuştu. Ailenin şikayeti üzerine Ahmet Mandal, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanmıştı.