“Normalleştikçe” Azgınlaşan İşgalci “İsrail” 3 Müslümanı Daha Katletti
29 Eylül 2022

“Normalleştikçe” Azgınlaşan İşgalci “İsrail” 3 Müslümanı Daha Katletti

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

İslam beldelerindeki yöneticilerin “normalleştiği” işgalci “İsrail”, Batı Şeria’daki Cenin kampına düzenlediği baskında 3 Müslümanı daha katletti. 40'tan fazla Müslümanın da gerçek mermilerle yaralandığı saldırıda ağır yaralılar da bulunuyor.

“İsrail”de 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler öncesi oylarını artırabilme telaşına düşen Yahudi hükümeti, Gazze ve Batı Şeria’da Müslümanların kanını akıtmaya devam ediyor. Türkiye ve diğer İslam beldelerindeki yöneticilerle imzaladıkları “normalleşme” anlaşmasını da seçim propagandalarında kullanan Lapid’in başında olduğu “İsrail” hükümeti, yılbaşından bu yana Batı Şeria’da düzenlediği baskınlarda 100’den fazla Müslümanı vahşice katletti. Ayrıca baskınlarda şu ana kadar 2000’den fazla Müslüman gözaltına alındı. Bu baskınlara Mahmud Abbas yönetiminin de destek verdiği ve istihbarat sağladığı ileri sürülüyor.

Son olarak Cenin Kampına düzenlenen baskında 3 Filistinli hayatını kaybetti. Bazı kaynaklar Çarşamba sabahı, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde düzenlenen baskında en az dört Filistinlinin öldürüldüğünü ileri sürüyor.

İşgalci “İsrail”in kampa yaptığı saldırıyı önlemek isteyen Filistinli Müslümanların adlarının Ahmed Alavne, Abdurrahman Hazim ve Muhammed El Vanne olduğu öğrenildi.

Baskında 40’tan fazla kişinin de gerçek mermilerle yaralandığı da bölgeden gelen bilgiler arasında.

Filistin topraklarını işgal eden “İsrail” işgali genişletmek için her yıl yeni Yahudi yerleşimleri kuruyor. Bu yerleşimleri kurarken Müslümanların evlerini yıkıyor, tarlalarını harap ediyor ve zeytinliklerini kesiyor. Karşı koyanları terörist ilan edip, tutukluyor ve katlediyor.