Maltepe’de Binlerce Kişi Aşı ve PCR Dayatmasına Karşı Buluştu
13 Eylül 2021

Maltepe’de Binlerce Kişi Aşı ve PCR Dayatmasına Karşı Buluştu

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Maltepe’de binlerce kişi Covid-19 aşısı ve PCR dayatmasını protesto etmek için bir araya geldi. Aşı dayatmasına karşı oluşturulan hareketin bildirisini Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak okudu.

Göstericiler mitingde "Küresel çete Türkiye'den elini çek", "DSÖ, Türkiye'den defol" yazılı dövizler taşıdı.

Miting sırasında #HerYerMaltepeHerYerDireniş etiketi, Twitter'da TT'ler arasında ilk sıraya çıktı ve uzun süre gündemde kaldı.

Dilipak: “Küresel Güçlere Meydan Okumak İçin Buradayız”

Mitingde gazeteciler Abdurrahman Dilipak ve Hamza Yardımcıoğlu ile Dr. Bilgehan Bilge konuşmacı olarak yer aldı.

Dilipak’ın okuduğu bildiride, "Burada küresel güçlere meydan okumak için varız. Adının Covid olduğunu iddia ettiğiniz virüsün yarasadan konakçıya, oradan bulaş olarak insana nasıl geçtiğini, hikâye gibi bize anlatıp durdunuz. PCR tanı kitleriyle insanlarda PCR'ın görmediği virüs var mı yok mu, yazı tura atmaya başladınız. Adına SARS-COV-2 dediğiniz virüsü peçete testiyle dünyaya yaydınız. Hatırlayın Çin'de sokakta giderken düşüp ölen insanları, medyada gösterilen o trajik ölümleri. Size ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalıştılar" ifadelerine yer verildi.

Dilipak, "Akraba, arkadaş ziyaretleri ve ibadetler engellendi. Tokalaşmayın, sarılmayın dediler. Siz yanınızdaki arkadaşınızın elini tutun inşallah. Şimdi biz birlikteyiz. Bu oyunu bozacağız" diye konuştu. Konuşmasında "insanlara çip takıldığını" iddia eden Dilipak "insanlara çip takılması yönündeki girişimlere karşı meclis araştırması açılması" için de çağrıda bulundu.

Dilpak ayrıca, “İzole edilmeyen bir virüsün aşısı olmaz, o sıvı başka bir şey. Bill Gates’in fonladığı sıvı başka bir planın parçasıdır.” İfadesinin ardından şöyle devam etti:

Önce şunu bir kere daha düzeltelim. Biz aşıya karşı değiliz, Aşının dayatılmasına karşıyız.

Bugün plandemi sürecinde yaşadığımız yalanların, sürekli değişen ve kafa karıştıran uygulamaların hepsi sebeb sonuç ilişkisi ile birbirini takip ediyor. Bu şekilde sonuçta sürekli hata yapıyorsunuz… Yapılan işler Hukuka aykırı, Anayasaya ve yasalara aykırı, bilime aykırı, ahlaka aykırı. Bilim ve siyaset tabu değildir.”

Miting olaysız bir şekilde dağılırken, medyada binlerce kişinin buluştuğu programa yer verilmedi.