"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

Köklü Değişim, Aksaray’daki İftar Programında Medya ve STK Temsilcileriyle Buluştu
14 Nisan 2022Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, Aksaray’daki İftar Programında Medya ve STK Temsilcileriyle Buluştu

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya, Aksaray’da düzenlediği geleneksel iftar programında medya ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. “Ramazan Teslimiyet Zamanı” başlıklı Ramazan kampanyamız kapsamında seri iftar programları düzenlemeye sürdürüyoruz.

Köklü Değişim Medya’nın her sene geleneksel olarak organize ettiği iftar programları serisine Aksraray’daki programla devam ettik. Bu sene “Ramazan Teslimiyet Zamanı” temasıyla başlattığımız kampanyamız kapsamında düzenlenen Aksaray’daki iftar programımıza STK, siyasi parti ve medya kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları iştirak ettiler.

Köklü Değişim Aksaray Temsilciliği’nin tertip ettiği iftar programı, Uluırmak Uygulama Oteli’nde gerçekleşti.

Porgram, Köklü Değişim Aksaray Temsilciliği adına Abdullah Katık'ın teşekkür ve selamla konuşması ile başladı.

Ardından Değişim TV ekranlarında yayınlanan Tefsir’ul Furkan pogramıyla da tanınan Köklü Değişim yazarlarımızdan İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu, kürsüye çıktı.

İmamoğlu, "Ramazan Teslimiyet Zamanı" başlıklı konuşmasında; hayatta “amasız ve hesapsız” şeri hükümlere teslimiyetin önemini İslam tarihinden verdiği örneklerle vurguladı ve Allah Subhanehu ve Teala’nın vaadine, Rasulullah (s.a.v.)'in müjdesine teslimiyetin önemine değindi. İslam'ın hayatın her alanını kapsayan Şerî hükümler ihtiva ettiğini ve kendine has bir yönetim şeklinin olduğunu konuklarımıza beyan etti.

Köklü Değişim Aksaray Temsilciliğimizin düzenlediği iftar programımıza iştirak eden siyasi parti, basın- medya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

“Ramazan Teslimiyettir” başlığıyla başlatmış olduğumuz kampanyamızın hayırlara vesile olmasını Allah Subhanehu ve Teala’dan niyaz ediyoruz.

#RamazanTeslimiyettir