Köklü Değişim, Van’da “Terörden Bizi Kim Koruyacak” Başlıklı Panel Düzenledi
27 Kasım 2022

Köklü Değişim, Van’da “Terörden Bizi Kim Koruyacak” Başlıklı Panel Düzenledi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, Van’da Abdullah İmamoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı, terörün failleri ve köklü çözümüne dair düzenlenen “Terörden Bizi Kim Koruyacak” başlıklı bir panel düzenledi.

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı ve Gaziantep Karkamış’taki havan saldırısı sonrası yeniden Türkiye’nin gündemine gelen kanlı terörün nedenleri, failleri ve köklü çözümünün konuşulduğu “Terörden Bizi Kim Koruyacak” başlıklı panel, Köklü Değişim Van Temsilciliği konferans salonunda gerçekleştirildi.

Musab Karakuş’un giriş konuşmasının ardından, Köklü Değişim yazarlarından ilahiyatçı Abdullah İmamoğlu, “Terörden Bizi Kim Koruyacak” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

İmamoğlu, konuşmasında terör olaylarının asıl faillerinin sömürgeci kafir devletler olduğunu yaşanan vakıalardan örneklerle ifade etti.

Yaşananlar açık ve net bir şekilde azmettiricileri, failleri ortaya koyarken, köklü çözümden uzak bir işleyişin hüküm sürdüğüne dikkat çekildi.

İnsanların maruz kaldıkları terör olaylarının yaşanmaması ancak İslam’ın şanlı tarihinde olduğu gibi Hilafet Devleti’nin Varlığıyla mümkün olabileceğini ortaya koydu.

Van-1.jpg

Van halkının yoğun katılım gösterdiği panel sonrası yazarımız Abdullah İmamoğlu, misafirlerle hasbihal etti.

Öte yandan Van’daki yoğun programı çerçevesinde İmamoğlu, Van medyasına da gündemdeki terör konusu hakkında mülakatlar verdi.

İmamoğlu, Vangölü TV’de “Gündemdekiler”, ** Serhad FM**’de “Haftanın Analizi” ve Van FM’de “Açık Mikrofon” programlarına konuk olarak katıldı. Programlarda terörün kaynağı, azmettiricileri, failleri ve köklü çözümüne ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

van-2.jpg

Van-3.jpg