Köklü Değişim, Şanlıurfa Kitap Fuarı’nda “İnsanlığın İslam’a Olan İhtiyacı” Başlıklı Panel Düzenledi
05 Aralık 2022

Köklü Değişim, Şanlıurfa Kitap Fuarı’nda “İnsanlığın İslam’a Olan İhtiyacı” Başlıklı Panel Düzenledi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim, 5. Uluslararası Şanlıurfa Kitap Fuarı’nda Köklü Değişim yazarı Musa Bayoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “İnsanlığın İslam’a Olan İhtiyacı” başlıklı bir panel düzenledi.

03-11 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Uluslararası Kitap Fuarı’nın 2. günü Köklü Değişim yazarlarından “Cennet Yolcusunun Azığı” ve “Hayatı Allah’a Adamak” kitaplarının müellifi Musa Bayoğlu, “İnsanlığın İslam’a Olan İhtiyacı” başlıklı panelin konuşmacısı olarak Şanlıurfalılara hitap etti.

r-4.jpg

Şanlıurfa halkını yoğun teveccühü ile gerçekleştirilen panel sonrası yazarımız Musa Bayoğlu, 14.00-17.00 saatleri arasında da okur severler için kitaplarını imzaladı.

r-1.jpg

r-3.jpg

i-1.jpg

i-2.jpg

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 5. Uluslararası Kitap Fuarı 03-11 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Köklü Değişim yazarlarından “Sünnet İslami Hayatın Kaynağıdır”, “Ru-yeti Hilal” ve “Müslümanın Siyasi İlmihali” kitaplarının müellifi İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu ise, kitap fuarının son günü 11 Aralık 2022 tarihinde saat 14.00’te “Geleceğin İnşasında Müslümanların Rolü” başlıklı panele konuşmacı olarak katılacak.

Yazarımız Abdullah İmamoğlu, panel sonrası 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek imza günü münasebetiyle okurlarla buluşacak.

abdullah imamoğlu şanlıurfa kitap fuarı 2022.png