Köklü Değişim, Kırıkkale’de İftar Programı Düzenledi
28 Mart 2023

Köklü Değişim, Kırıkkale’de İftar Programı Düzenledi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim organizasyonu ile "Ramazan Nasihat Zamanı" teması ile başlatmış olduğumuz kampanyamız kapsamında Kırıkkale'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, imam ve muhtarlar ile iftar sofrasında bir araya geldik.

Köklü Değişim yazarı İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu, din nasihattir ilkesinden hareketle ümmetin yöneticilerine ve ümmetin geneline hatırlatılması gereken nasihat mesajlarına sohbetinde yer verdi.

İftar programının sonunda misafirlerle hasbihal edildi.

İftarımıza iştirak eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Ramazan Nasihat Zamanı

Köklü Değişim olarak her yıl bir isim vererek yürütmüş olduğumuz Ramazan faaliyetleri kapsamında bu yıl “Ramazan Nasihat Zamanı” ismi ile devam edeceğimizi duyurmuştuk.

Mahmut Kar, 22 Mart’ta düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada H. 1444 /M. 2023 yılı Ramazan ayı kampanyasına “Ramazan Nasihat Zamanı” isminin verildiğini, Ramazan ayında yöneticiler ve tüm Müslümanlara karşı samimiyeti hatırlatacaklarını, Müslümanlar ile nasihatleşip yöneticileri hak üzere muhasebe edeceklerini vurgulamıştı.

Köklü Değişim olarak Ramazan ayı boyunca, “Ramazan Nasihat Zamanı” kampanyası çerçevesinde Türkiye’nin birçok şehrinde özellikle deprem bölgelerinde iftar programları düzenleyeceğiz ve Müslümanlarla iftar sofralarımızı paylaşacağız

Köklü Değişim, Ramazan Nasihat Zamanı,Kırıkkale-3.jpg

Köklü Değişim, Ramazan Nasihat Zamanı,Kırıkkale-4.jpg

Köklü Değişim, Ramazan Nasihat Zamanı,Kırıkkale-5.jpg

Köklü-Değişim,Kırıkkale-İftarı.jpg

Köklü Değişim, Ramazan Nasihat Zamanı,Kırıkkale-2.jpg

Köklü Değişim, Ramazan Nasihat Zamanı,Kırıkkale-1.jpg

#RamazanNasihatZamanı