
İstanbul’dan Sonra Ankara’da da Ulaşıma Zam!
Köklü Değişim Medya
İstanbul’dan sonra toplu taşıma ücretlerine bir zam kararı da Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alındı. EGO Genel Müdürlüğü, "Tüm direncimize rağmen gelinen noktada sürekli artan maliyetler nedeniyle fiyat artışı yapmak kaçınılmaz olmuştur" diyerek toplu ulaşım zammını duyurdu.
Tam Bilet 4,5 TL Oldu
Yapılan zamla birlikte tam bilet ücretinin 4.5 TL, aylık abonman ücretinin azami biniş sayısı artırılarak 75 TL, indirimli öğrenci bilet ücretinin 2.5 TL, aktarma ücretleri ise bu tutarların yarısı kadar olarak belirlendi. Yeni tarifenin 2022 yılı Ocak ayında uygulanmak üzere UKOME gündemine alınıp karara bağlanacağı açıklandı.
EGO Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada zam kararının artan yakıt ve işçi ücretleri nedeniyle alındığı ifade edildi.

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi







