"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

İşgalci “İsrail”den, Mescid-i Aksa Hatibi Yusuf Muhareze'ye 6 Ay Hapis
31 Ekim 2023Köklü Değişim Medya

İşgalci “İsrail”den, Mescid-i Aksa Hatibi Yusuf Muhareze'ye 6 Ay Hapis

İşgalci “İsrail”, gözaltına aldığı Mescid-i Aksa hatiplerinden Şeyh Yusuf Muhareze’ye 6 ay hapis cezası verdi.

Gasıp Yahudi varlığı, “normalleştiği” İslam beldelerindeki yöneticilerin suskunluğundan cesaret alarak işgal ettiği Filistin’de terör estirmeye ve küstahça adımlar atmaya devam ediyor.

İşgalci “İsrail”, Hizb-ut Tahrir'in öncü isimlerinden Mescid-i Aksa hatibi İsam Amira’yı, Filistin için Müslümanların ordularına yaptığı çağrı sebebiyle gözaltına almıştı.

Ardından yine Hizb-ut Tahrir mensubu ve Mescid-i Aksa hatiplerinden olan Şeyh Yusuf Muhareze'yi İslam beldelerinin ordularını Filistin'i kurtarmaya çağırdığı için gözaltına almıştı.

Henüz iki hatipte işgalci hapishanelerinde esaret altında tutulurken, Şeyh Muhareze’ye 6 ay hapis cezası verildiği açıklandı.

Bu kapsamda Hizb-ut Tahrir, dünyanın dört bir yanında Filistin’in işgal ve katliamdan kurtuluşu için orduları Aksa için göreve çağırıyor.