Irkçı Provokatörden Muhacir Kadınlara Alçak Saldırı!
16 Haziran 2022

Irkçı Provokatörden Muhacir Kadınlara Alçak Saldırı!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Irkçı provokasyonlarıyla halkı galeyana getiren kin ve öfkeyi körükleyerek oy toplamaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de muhacir kadınların namusuna dil uzattı.

Yalan haber yayarak provokasyon yapan ve ırkçılıkla oy toplamayı hedefleyen Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında bu kez de Suriyeli kadınların fahişelik yaptığı iftirasında bulundu.

Özdağ, “Birçok Suriyeli kadın Türkiye’de fahişe olarak çalışıyor, hemen çıkalım Taksim’e birlikte yürüyelim” diyerek çirkin kişiliğini bir kez daha ortaya koydu.

Toplumun sorunlarına yönelik bir çözüm politikası geliştiremeyen ve sürekli yalan ve iftiralarla gündemde kalmaya çalışan Özdağ’ın suç teşkil eden bu açıklamalarına karşı yetkililerin bir önlem almaması ise ahlaksızlığının çıtasını daha da yükseltmesine kapı aralıyor.

Esed rejiminin zulmünde kurtulmak için Türkiye’ye sığınan Müslümanlar, ırkçı provokatör siyasiler ve medyanın yalan ve iftiralarıyla sık sık saldırılara maruz kalıyor. Hükümet ise provokatörlerin yalan ve iftiralarına karşı önlem almak yerine oy kaybı endişesiyle oluşturulan muhacir karşıtı kamuoyuna şirin gözükmek için kaç sığınmacıyı sınır dışı ettiğini ve mazlumlarla nasıl mücadele ettiğini rakamlarla anlatıyor.