İkra Nur’dan Henüz Haber Yok
29 Haziran 2020

İkra Nur’dan Henüz Haber Yok

Ajanslar

Köklü Değişim Medya

Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur'u arama çalışmaları iki gündür devam ediyor. 150'den fazla personelin katıldığı çalışmalarda şu ana kadar İkra Nur'a ait bir ize rastlanmadı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

İcilli köyünde 27 Haziran Cumartesi akşamı evine dönmeyen 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine başlatılan arama çalışmalarından gece de sonuç alınamadı.

Bölgede jandarma özel harekat, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, iki arama köpeğiyle Tirsi'nin bulunması için çalışmalara devam ediyor.

İkra Nur'un son görülme noktasına odaklanılan arama çalışmalarında, rota ve alan taraması yapılarak, bölgenin didik didik edildiği vurgulanan açıklamada, çok zor ve dik bir arazi yapısına sahip bölgede, şu zamana kadar yapılan aramalarda herhangi bir ipucuna rastlanmadığı bildirildi.

Valilikten Açıklama Yapılmıştı

Valilikten olay günü yapılan yazılı açıklamada, Bulancak ilçesi İcilli köyünde ikamet eden 2013 doğumlu İkra Nur Tirsi'nin 6 yaşlarındaki kardeşi ve kuzeni ile oyun oynamak üzere çıkıp, akşam saatlerine doğru evlerine dönmemesi üzerine aile ve komşular tarafından aramalara başlandığı belirtilmişti.

Açıklamada, bir sonuç alınamadığı ve saat 21.10'da İlçe Jandarma Komutanlığına konunun iletildiği aktarılarak, "Alınan ihbar üzerine İkra Nur Tirsi'yi aramak için 6 asayiş timi, 8 kişilik AKUT, 4 kişilik AFAD ekibi olmak üzere 36 kişilik uzman ekip ve vatandaşlarla sabaha kadar bölgede arama çalışmalarına devam edilmiş ancak netice alınamamıştır” bilgisi paylaşılmıştı.