Hizb-ut Tahrir, Hükümetin Normalleşme Adımlarını Sert Bir Dille Eleştirdi!
18 Ağustos 2022

Hizb-ut Tahrir, Hükümetin Normalleşme Adımlarını Sert Bir Dille Eleştirdi!

Hizb-ut Tahrir Türkiye

Köklü Değişim Medya

Hizb-ut Tahrir Türkiye tarafından yayımlanan basın açıklamasında, AK Parti hükümetinin Yahudi Varlığı ile normalleşme adımları sert bir dille eleştirildi.

“Yahudi Varlığı ile Normalleşenler için Dünyada Zillet Ahirette ise Azap Vardır” başlığıyla yayımlanan açıklamada; “Türkiye ile işgalci Yahudi varlığı arasında geçen yıldan bu yana devam eden 'normalleşme' sürecinin adımlarından biri olarak karşılıklı büyükelçi atama kararı alındığı” hatırlatıldı. Yahudi varlığı ile Türkiye arasındaki ilişkilerin seyri ve Yahudi varlığı lehine, Filistinli Müslümanların aleyhine alınan kararların tutarsızlığı ortaya konularak yapılanların Müslümanlara bir ihanet olduğu ifade edildi.

“Yahudi varlığı, Filistin’de bir insanın kılına dahi dokunmasaydı, İslam’ın ve Müslümanların mukaddesatına el uzatmasaydı, orayı dünyanın en müreffeh toprağı haline getirseydi dahi onunla normalleşmek asla kabul edilemezdi.” denilerek meselenin iki devlet arasındaki bir ilişki gibi değerlendirilemeyeceği, Yahudi varlığı hakkında ortaya konulması gereken tavrın; orduları harekete geçirmek suretiyle kökünün kazınması olduğu ifade edildi.

___

•Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın:

Yahudi Varlığı ile Normalleşenler için Dünyada Zillet Ahirette ise Azap Vardır