
Hindistan’da Polisin Gözaltına Aldığı İki Müslüman Katledildi
Hindistan'da polis tarafından kelepçelenip gözaltına alınan eski milletvekili ve kardeşi canlı yayında katledildi.
Hindistan medyasında yer alan haberlere göre, eski milletvekili ve kardeşi tutuklu bulundukları cezaevinde güvenlik güçlerinin eşliğinde sağlık kontrolü için hastaneye götürülüyordu. Bu esnada basın mensupları iki tutukluya sorular sorduğu esnada tetikçiler iki kardeşe ateş ederek vahşice öldürdü.
Hindistan'da çeşitli suçlardan hapse giren eski milletvekili Atiq Ahmad ve kardeşi Ashraf Ahmad'ın polis nezaretinde cezaevinden hastaneye sağlık kontrolüne götürülürken Uttar Pradesh eyaletinin Prayagraj şehrinde gazetecilerin arasına karışan üç kişinin silahlı saldırısına uğramasının ardından yönetim sert şekilde eleştiriliyor.
Bilindiği üzere Modi yönetiminin İslam düşmanı politikaları nedeni iel Hindistan’da Müslümanlara yönelik ırkçı bir atmosfer hakim. Müslüman öldürmenin “normalleştiği” ülkede kaos ve vahşet hakim.
Saldırganlar suikast esnasında Hindu milliyetçilerin Müslüman karşıtı kampanyalarında kullandığı "Jai Shri Ram" (Lord Rama'ya Zafer) sloganını attığı da paylaşılan videoda yer alıyor.
Saldırganların, yakın mesafeden başlarına ateş ederek vurduğu iki kardeş hayatını kaybetti.
Benzer Haberler

Kahramanmaraş’taki Okul Saldırısı: Batılı Katillere Özenti

İşgalci "İsrail" Lübnan'da Yeni Bir Katliam Gerçekleştirdi
Şanlıurfa’da “Küfür Tek Millet, Müslümanlar Tek Ümmettir” Konferansı Düzenlendi
Hilal Görüldü: 19 Mart Perşembe Ramazan Bayramı’nın İlk Günü

Hizb-ut Tahrir Türkiye: ABD Efsanesi Çökmüştür!

İran Savaşı’nın Perde Arkasında Ne Var?

ABD İçin Çöküş Başladı

Türkiye’den NATO’ya Sadakat Mesajı

Trump’tan, İran Cephesinde Bir Kez Daha Geri Vites




