"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

Gazze’de Katliam: 12 Şehit
24 Ağustos 2024Köklü Değişim Medya

Gazze’de Katliam: 12 Şehit

İşgalci ‘İsrail’ ordusunun, gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda en az 12 Müslüman vahşice katledildi, 18 kişinin ise yaralandığı duyuruldu.

İslam beldelerinin yöneticileri 11 aydır kınama mesajları yayımlayıp somut bir adım atmak yerine Batı’dan gelecek çözümü beklerken, gasıp Yahudi varlığı sivil Müslümanları katletmeye devam ediyor.

Filistin haber ajansı WAFA, saldırıların adresinin, güneydeki Han Yunus kenti ile orta kesimdeki Nuseyrat Mülteci Kampı olduğunu aktardı.

Han Yunus'un batısındaki El-Emel Mahallesinde bir eve düzenlenen hava saldırısında 2'si çocuk, 1'i kadın olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti, 15'i yaralandı. Cura el-Lut ile Et-Tahliye bölgesinde topçu ateşiyle düzenlenen saldırıda da siviller yaralandı.

Nuseyrat Mülteci Kampının kuzeyinde yerinden edilenlerin sığındığı bir okula insansız hava aracıyla (İHA) düzenlenen saldırıda ise 3 Filistinli yaralandı. Kamptaki Ayn Calut sitelerinde bir daireye düzenlenen saldırıda ise 3 Filistinli katledildi.