Gaziantep’te Müslümanlar Sapkınlığa Geçit Vermedi
27 Haziran 2022

Gaziantep’te Müslümanlar Sapkınlığa Geçit Vermedi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim’in günler öncesinden kamuoyuna duyurduğu çağrıya icabet eden Gaziantepli Müslümanlar sapkınlığa geçit vermemek için Yeşilsu Meydanı'nda bir araya geldi.

Günler öncesinde sapkın LGBT’lilerin Gaziantep Yeşilsu Meydanında yapmayı plandıkları yürüyüş ve açıklamaya karşı Köklü Değişim Gaziantep Temsilciliği izin vermeyeceğini kamuoyuna duyurmuştu.

Sapkınların ahlaksız eylemlerini yapmayı düşündükleri meydanı dün dolduran duyarlı Müslümanlar Tekbirlerle getirerek sapkınlığa asla geçit verilmeyeceğini ilan ettiler.

Köklü Değişim Gaziantep Temsilcisi Zeynel Akdemir Yeşilsu Meydanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Müslümanlar duyarlılık gösterip çağrımıza icabet ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun.

Bizler biliyoruz ki Müslümanların burada ortaya koymuş olduğu duruş, bu sapkınlara geçit vermemiştir. Ve biz burada bunlara izin vermedik hamd olsun.

Bütün münkerlere karşı Müslümanların yek vücut ve tek saf halinde olmaları gerektiğine inanıyoruz. Öyle ki bundan sonra şehrimizde Müslümanlar bu tür münkerlere izin vermeyecektir.

Çünkü biz bugün duruşumuzu ortaya koyduk ve buradayız.

Bu münkerler, bizim topraklarımıza sonradan emperyalist ve Batıya hayran olanların çıkarttığı kanunlar ve yasalardan dolayı bu sapkınlar burada yürüyüş yapma cesaretini bulabiliyor.

Biz de inşallah Müslümanlar olarak bundan sonraki süreçlerde bütün münkerlere karşı bir arada olacağız

Sapkınlığa karşı bir araya gelen Müslümanlar amaç hasıl olunca Tekbirler getirerek meydanı terk etti.

Köklü Değişim Gaziantep Temsilciliği Sapkınlığa Müsaade Edilmeyeceğini Duyurmuştu

Köklü Değişim Gaziantep Temsilciliği günler öncesinden bir açıklama yapmış ve “Sözde ‘onur’ gerçekte onursuzluk olan yürüyüş ve etkinliklerle ifsadın propagandasını yapan bu güruha hiçbir Müslümanın imanı seyirci kalmaya müsade etmez.” ifadeleriyle Müslümanlara çağrı da bulunmuştu.

Kamuoyuna duyurulan açıklama şöyleydi:

‘GAZİANTEP ‘’LGBT’’ SAPKINLIĞINA MÜSAADE ETMEYECEKTİR’

Son yıllarda LGBT li sapkınların Türkiye’nin farklı illerinde hayasızlıklarını yaptıkları yürüyüş ve etkinliklerle normalleştirmeye çalışmaları herkesin malumu. Halkı Müslüman olan coğrafyayı ecdadımız, kafirlerin postallarına çiğnetmemişken şimdilerde ise aynı kafirlerin farklı oyun ve desiselerle LGBT ahlaksızlığını bu topraklarda işgal aracı haline dönüştürdüklerinin de farkındayız.

Müslüman halkın ölüm kalım meselesi olarak gördüğü inancını, değerlerini, çiğnemeye çalışan bu azgın azınlığın ‘insan hakları, özgürlük, bireysel tercih’ şeklindeki hiçbir ifade ve cümleleri onları masum göstermez. Bu azgın ve sapkın güruhu, toplumun başına bela eden bugünkü düzenler adeta köpekleri serbest bırakıp, taşları ise bağlamış vaziyettedir.

Aileyi, nesli, toplumu yıkmaya dönük bu ithal yaklaşımlara ne alışır, ne de sabrederiz.

Ecdadın can vererek, kan dökerek işgal ettirmediği bu toprakları bu hayasızlara, çiğnetecek kadar benliğimizden asla uzaklaşmadık.

İslam ile şereflenmiş bu ümmetin evlatları, ahlaksızlık çukurunun dibini yaşayan zevatlara sessiz kalması düşünülemez.

Sözde ‘onur’ gerçekte onursuzluk olan yürüyüş ve etkinliklerle ifsadın propagandasını yapan bu güruha hiçbir Müslümanın imanı seyirci kalmaya müsade etmez.

Gaziantepli Müslümanlar dün nasıl Fransız kafirlerini bu topraklardan söküp attıysa bugün onlardan arta kalan onursuzlara da diyoruz ki sizin yeriniz bu topraklar değil.

Buradan mülki idare amirlerine de çağrıda bulunarak bu hayasızlıklara müsaade edilmemesinin zaruretini hatırlatıyoruz. Yoksa Allah’ın azabının celbedileceği muhakkaktır.

Köklü Değişim Gaziantep Temsilciliği olarak öncelikle tüm Gaziantepli Müslüman kardeşlerimize çağrıda bulunarak şehrimizde LGBT onursuzlarının ‘26 Haziran’da Yeşil Su Meydanında’ yapmayı planladıkları yürüyüş vb. etkinliklere karşı meydanlara çıkarak bu münkere mani olmaya davet ediyoruz. Son olarak hatırlatıyoruz; olmayı planladığınız her yerde bizleri karşınızda bulacaksınız.

Kamuoyuna saygılarla…