Bakan Elvan İle Esnaf ve Sanatkarlar Görüşmesi: Somut Bir Çözüm Açıklanmadı
22 Şubat 2021

Bakan Elvan İle Esnaf ve Sanatkarlar Görüşmesi: Somut Bir Çözüm Açıklanmadı

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmeden sonrası yapılan açıklamada somut bir çözüme değinilmedi. Açıklamada, pandemi sürecinde dükkanları kapalı kalan ve zor ekonomik şartlar altında var olma savaşı veren esnafın sıkıntılarına yönelik bir çözüm ortaya koyulmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Elvan*, ''Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnaflarımızı yalnız bırakmayacağız*'' vaadinde bulundu.

Elvan, TESK yönetimiyle gerçekleştirdikleri toplantıda esnafın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldıklarına işaret ederek, ''Gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldık. Sn. Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar!'' dedi ve pandemide ciddi zarar eden esnafın sorunlarına yönelik somut bir çözüm beyan etmedi.