28 Şubat’ın Yıldönümünde Zulüm Devam Ediyor!
27 Şubat 2021

28 Şubat’ın Yıldönümünde Zulüm Devam Ediyor!

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Yazarı Yılmaz Çelik, bitmeyen 28 Şubat sürecini Siyasi Bakışlar programında değerlendirdi.

28 Şubat’ın 24. Yıldönümünde de Müslümanlara yönelik zulümler bitmek bilmiyor. Son olarak Hilâfet videosu çeken Müslüman bacıların gözaltına alınması, bin yıl süreceği ifade edilen 28 Şubat ruhunun hâlâ diri olduğunu gösterdi.

Köklü Değişim Yazarı Yılmaz Çelik, bu haftaki Siyasi Bakışlar programında Müslümanların bu bitmeyen çilesine değindi. Çelik, Müslümanların kendilerine uygulanan zulümleri sonlandırırlar umuduyla sağ-muhafazakâr, İslâmi hassasiyetleri olduğunu düşündükleri siyasilere güvendiklerini, oy vererek onları iktidara taşıdıklarını fakat hiçbir zaman üzerlerine uygulanan zulümlerin son bulmadığını söyledi.

28 Şubat süreci hakkında kısaca bilgilendirme yapan Yılmaz Çelik, Kemalist-laik zihniyetin “irtica” adı altında Müslümanlara zulmettiğini ifade etti. Hizb-ut Tahrir’in “Hilâfet’i Kurun!” başlıklı kampanyası çerçevesinde video çekimi yapan kadın-erkek kimi Müslümanların gözaltına alınmasının da bugün bu sürecin hâlâ devam ettiğini gösterdiğini belirten Çelik, şöyle konuştu:

___

#YenidenHilafet

#YargıZulmüneDurDe

#28ŞubatDevamEdiyor