Almanya’nın başkenti Berlin’de başörtülü genç bir kız saldırıya uğrarken, bir başka olayda da 2 Suriyeli genç kız darp edildi.
Hükümet fiyatları aşağı çekmek için çalışma başlattı.
Rus Büyükelçi: “Türkiye ile diyalog benzersiz düzeyde”
Zulüm kamplarındaki işkencelerin son kurbanı Ozan Abdurrehim Heyit.
Müslüman Çeçenler cellatlarına teslim edilmek üzere gözaltına alındı.
İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, yaptığı açıklamada, Amerika düşmanca siyaset izlemeye devam ettiği sürece İranlıların “Amerika’ya Ölüm” sloganını atmaya devam edeceklerini söyledi. Hamaney, bu sloganın hedefinin Amerika halkı değil Trump olduğunu
Washington’da Türkiye-ABD Çalışma Grubu ve IŞİD’le Mücadele Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın ardından düzenlenen iki ayrı panelde, Türk-Amerikan ilişkileri değerlendirildi.
Soykırım Gözlem Örgütü Başkanı Stanton,”Tecavüze uğramadan önce çocuğu gözleri önünde katledilen bir anne için adalet nedir? Bir erkeğe bir daha asla güvenemeyecek bir kadın için adalet nedir? Mülteci kampında kalan öksüz bir çocuk için adalet nedir? Bunl
Trump’ın Papaz Brunson’ın davası hakkında söyledikleri hakaret niteliğinde.
ABD Başkanı Trump’ın damadı ve Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, bu ayın sonunda Ortadoğu Barış Planı konusunda temaslarda bulunmak üzere bölge ülkelerine ziyarette bulunacak.
Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Ryabkov yaptığı açıklamada, Moskova ve Washington tarafından askıya alınan Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması (INF) ile ilgili yeni bir teklife hazır olduklarını belirtti.
ABD askerlerinin çekilme aşamasının ardından Türkiye’nin ‘Güvenli bölge’ oluşturmasına dikkat çeken İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, “Bir işgal başka bir işgalin alternatifi olamaz” diye uyarıda bulundu.
Türkiye ve Esed rejiminin Kuzey Suriye konusunda anlaştığı iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’li işadamlarını kabul etti.
Kartal’da çöken binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Birleşik Rusya Partisinin eski üyeleri Vitaliy Kurskov ve İgor Poplevko 78 çocuğa tecavüz etmekle suçlanıyor.
Muhammed Emin Çelik serbest bırakıldı.