Şanlıurfa 3. Ulusal Kitap Fuarı Sona Erdi: Köklü Değişim Standına Yoğun İlgi
02 Aralık 2019

Şanlıurfa 3. Ulusal Kitap Fuarı Sona Erdi: Köklü Değişim Standına Yoğun İlgi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Yayıncılık’ın da standının yer aldığı Şanlıurfa 3. Ulusal Kitap Fuarı 1 Aralık Pazar günü sona erdi; Köklü Değişim standına ilgi yoğundu.

Köklü Değişim yazarları Musa Bayoğlu ve İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu da birer hafta arayla Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilciliği’nin konukları olarak katılım gösterdi.

Musa Bayoğlu, 24 Kasım Pazar günü "Aile ve İstanbul Sözleşmesinin Etkileri" başlıklı sunumuyla Urfalı kitapseverlerle buluştu. Daha sonra Köklü Değişim standında kitaplarını imzalayan Bayoğlu, burada okurlarıyla da hasbihal etti.

Köklü Değişim standının 1 Aralık Pazar günkü konuğu ise İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu oldu. “İslam Siyaset Düşüncesi” konulu panelini gerçekleştirdikten sonra Köklü Değişim Yayıncılık standında kitaplarını imzalayan İmamoğlu yoğun bir ilgi ile karşılandı. Okurlarının yanı sıra fuarda birçok STK temsilcisi ve yazarla sohbet eden Abdullah İmamoğlu, Tarihçi Yazar İhsan Süreyya Sırma ile de hasbihalde bulundu.

İmamoğlu ayrıca, Şanlıurfa’da bulunduğu süre zarfında, Şanlıurfa Temsilciliğimizce verilen kahvaltıya iştirak etti. Kısa bir sohbet irat eden İmamoğlu, yine burada İLKHA Haber Ajansı’nın da “İstanbul Sözleşmesi”yle alakalı sorularını yanıtladı.

Abdullah İmamoğlu ayrıca, 30 Kasım akşamı Güneydoğu TV’de canlı olarak yayınlanan Gündem Özel programına da konuk olmuş, Şanlıurfa ziyareti ve kitap fuarı hakkındaki değerlendirmelerini paylaşmıştı.

Şanlıurfa 3. Ulusal Kitap Fuarı'ndaki standımızı, Urfalı kitapseverlerin yanı sıra; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel A. Beyazgül, Şanlıurfa Haliliye İlçesi eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Hüda-Par Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, eski İl Başkanı Basri Demir ve beraberindeki heyet de ziyaret etti.