
Sabih Kanadoğlu, 28 Şubat’ın Yıldönümünde Öldü
İslam’a karşı kinini alenen beyan eden Sabih Kanadoğlu, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümünde öldü.
28 Şubat postmodern darbesi döneminde başsavcı olan ve 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 yorumuyla hatırlanan Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu 84 yaşında öldü.
Kanadoğlu, bir süredir Başkent Hastanesinde tedavi görüyordu.
Kanadoğlu, "TBMM'nin 367 olan karar yeter sayısı olmadan toplanmış sayılamayacağı" yorumuyla 2007 yılında Meclis'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi oylamalarının iptaline giden sürecin aktörlerindendi.
Kanadoğlu, Türkiye'nin asıl sorununun ülkenin laik ve hukuk devleti olup olmadığını belirterek, "Türban ise bu iki sorunun arasına sıkışmış bez parçasıdır. Kadın özgürlüğünün önüne konmuş bir simgedir" diyerek İslam’a olan düşmanlığını farzına hakaret ederek alenen beyan etmişti.
Kanadoğlu, 28 Şubat dönemimde Cumhuriyet Başsavcısı olarak da görev yapmıştı

NATO'ya Sadakat, İslami Camiaya Barikat

İslami Camiaya NATO Operasyonları Sürüyor

Gelecek Partisi’nden Köklü Değişim’e Ziyaret

ABD-Suud Nükleer Anlaşma: Yeni Güç Dengesi mi Kuruluyor?

Husilerin, Bab el-Mendeb’i Kapatması Ne Anlama Geliyor?







