Prof. Dr. Ahmet Akın: “Binlerce Genç Cinsiyet Değiştirmek İçin Bekliyor”
16 Haziran 2022

Prof. Dr. Ahmet Akın: “Binlerce Genç Cinsiyet Değiştirmek İçin Bekliyor”

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Prof. Dr. Ahmet Akın, Zeynep Kamil’de binlerce gencin özendirilen eşcinsellik yüzünden cinsiyet değiştirmek için beklediğini açıkladı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, 2 gün önce katıldığı "Aileni ve Neslini Koru" programında binlerce kişinin cinsiyet değiştirmek için beklediğini söyledi. Akın, "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" iddiasında bulundu.

Akın, cinsiyet değiştirmek için gelenlerin müzik, moda, sinema ve dizilerden etkilendiğini ifade ederek, "Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar cool gösteriyor. Adı Ebrar, Ayşe, Hümeyra, Meryem, Asiye, Kamile isimler böyle. Bizim isimlerimiz. Ailesi seküler olanlar da böyle bir kopuş yok onu söyleyim. Çünkü anlatılan, yaşanılan hayat onların önünde eğlence için özgürlük için engel değil.” diye konuştu.

Akın ayrıca, “Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden konuya ilişkin bir açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada **“**Cerrahpaşa Tıp Fakültemizde cinsiyet değiştirme ameliyatlarına yönelik iddiaların yer aldığı haberlerin içeriğinde verilen hasta sayıları gerçeğin çok üzerinde ve abartılıdır. Profesör unvanlı ve üniversitemizle ilişkisi olmayan bir öğretim üyesinin açıklamasına dayandırılmış bu haberler tamamıyla dezenformasyonun sonucu olup toplumu yanlış yönlendirme amacına hizmet etmektedir” denildi. Fakat resmi sayının kaç olduğu belirtilmedi.

Cinsiyet değişimi konusunda rakamlar tam olarak bilinmese de İstanbul Sözleşmesi ile daha görünür hale getirilen eşcinselliğin gençliğe aşılandığı bir gerçek. Laik Batılı fikir akımları nesilleri ifsat etmek için “kadına şiddet” maskesi altında münkeri umuma yaymaya çalışıyor. Batı’dan gelecek fonları alabilmek için hükümetler imzalanan sözleşmeler ve sözleşmeler kapsamında çıkarılan uyum yasalarıyla toplumu ifsat ediyor. Bu kapsamda 2011 yılında imzalanan İstanbul Sözleşmesi ile aileye, ahlaka, nesillere büyük darbe vurulmuştu. Her ne kadar İstanbul Sözleşmesi feshedilse de uyum yasalarıyla uygulanmaya devam ediyor.