
Musul’da TSK Üssüne Füze Saldırısı!
Köklü Değişim Medya
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak’ın Musul kentinin kuzeyindeki Başika bölgesinde bulunan üssüne füzeli saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
Musul’un kuzeyindeki Başika’da bulunan üsse önceki gece 7 Katyuşa füzesi fırlatıldı. Görgü tanıkları, füzelerin askeri tesislere isabet etmediğini söyledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken herhangi bir maddi hasar da meydana gelmedi. Bölgesel yayın yapan medya organlarının verdiği bilgiye göre, füzelerin Musul’dan ateşlendiği belirtildi.
Musul’un 12 kilometre kuzeyinde bulunan Başika yakınlarındaki üs, 2015 yılında TSK tarafından Sünni güçlere eğitim desteği vermek amacıyla kuruldu. Üsse, 15 Nisan ve 12 Ağustos 2021 tarihlerinde de roketle saldırı düzenlenmişti.

Hicri 1447 Ramazan Hilalini Gözetliyoruz

Ramazan Hilali Görüldü: Çarşamba Ramazan’ın İlk Günü

Cübbeli Ahmed, Selefi Provokasyonu İle Ekranlarda

Ankara’da 4 İslami Dernek Mühürlendi

Trump’tan, İran’a Hürmüz Tehdidi








