"İSRAİL" SORUNU VE
FİLİSTİN'İN KURTULUŞU- 10 Maddede Çözümler -

MSB Acı Haberi Duyurdu
17 Ocak 2020Köklü Değişim Medya

MSB Acı Haberi Duyurdu

Köklü Değişim Medya

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinden gelen acı haberi, “üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur” ifadeleriyle duyurdu.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısının failleri hakkında bir çaıklama yapılmadı. Kısa süre önce aynı şekilde yol kontrolü sırasında bombalı araçla saldırı yapılmış ve faillerine ilişkin açıklama yapılmamıştı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Barış Pınarı Harekât Bölgesinde, 16 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"