LGBT Propagandası ile Sahnede İslam’a İsyan Bayrağı Açılırken Neredeydiniz?
25 Ağustos 2022

LGBT Propagandası ile Sahnede İslam’a İsyan Bayrağı Açılırken Neredeydiniz?

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Bir süredir sahnelerde LGBT propagandası ile İslam’a isyan bayrağı açan Gülşen’e susan devlet ricali İmam Hatiplilere hakaret ettiği için soruşturma başlattı.

Şarkıcı Gülşen, sahnedeyken kendisi hakkında yorumda bulunan bir şahıs hakkında, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadeleriyle hakaret etmişti.

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gülşen'in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı Türk Ceza Kanununun 216. maddesinde yer alan "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı.

İslam’a olan kin ve nefretlerini sahneleri kullanarak alenen beyan eden şarkıcı zümresine dün LGBT propagandası ile İslam’a isyan bayrağı açınca susan devlet ricali, bugün İmam Hatiplilere hakaret söz konusu olunca soruşturma başlattı ve kınama yarışına girdi. Buradan çıkan sonuç; İslam’a açıkça isyan olan “İstanbul Sözleşmesi” ve “CEDAW” ile sapkınlık kanunlarla koruma altındadır. Nesli ifsat edip, ahlakı yok eden kanunları uygulayıp, sonra da bu bozuk nizam ve kanunlar çerçevesinde yetişen ve topluma hiçbir faydası olmayan kişiliklleri kanunların uygulayıcısı olarak eleştirmek ne kadar doğru?

Batı’nın kanunlarıyla kendi kendini felç edip, İslam’dan taviz verenler bugün İslam düşmanlarının yine İmam Hatipler üzerinden İslam’a ve Müslümanlara hakaret edilince hareket etmesi, kınaması ne kadar samimidir?

İslam’a Hakarete Karşı AK Parti, Hala İnsanlık Onuru, İnsanlık Değerleri Üzerinden Yürüyor

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Nefret üretmek bir sanat dalı değildir. Nefret yaymak bir sanatçı faaliyeti değildir” ifadeleriyle şarkıcı Gülşen’i eleştirdi.

Çelik, Gülşen’in toplumun belirli bir kısmını ‘sapıklık’ söylemiyle hedef aldığını ifade ederek, “Türkiye’yi ayrıştırmaya çalışmak nefret suçudur ve insanlık ayıbıdır” dedi.

Bu çarpık zihniyetin mazide kaldığını düşünüyorduk” görüşünü paylaşan Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

Ancak farklı kisveler altında sürdüğünü görüyoruz. Bu nefret zihniyeti ülkemizde asla zemin bulamaz. Nefrete karşı insanlık değerlerini savunmaya devam edeceğiz. İnsanlık onuru her türlü nefretin üstündedir*.*”

Diyanet: “Şiddetle Kınıyorum”

Şarkıcı tayfası LGBT propagandası ile İslam’a isyan bayrağı açarken susan Diyanet de İmam Hatiplilere hakareti kınadı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş paylaşımında, "En zor zamanlarında bile milletimizin sahip çıkıp bağrına bastığı, hayra çağırmak, iyiliği yaymak ve kötülüğü ortadan kaldırmak için kurulan ve 70 yıldır bu gayeye önder olan imam hatip okullarına ve mensuplarına hakaret edilmesi kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum"