Köklü Değişim Yazarı Abdullah İmamoğlu Şanlıurfa’da
01 Aralık 2019

Köklü Değişim Yazarı Abdullah İmamoğlu Şanlıurfa’da

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya-Yayıncılık yazarlarından Abdullah İmamoğlu, panel, imza günü ve bir takım temaslarda bulunmak üzere iki günlüğüne Şanlıurfa'da.

Köklü Değişim yazarlarından Abdullah İmamoğlu, 30.11.2019 Cumartesi sabahı STK ve kanaat önderlerinin de katıldığı kahvaltıya iştirak etti. Burada davetlilerle hasbihal edildi.

Akşam saatlerinde GTV Genel yayın yönetmeni Adem Bayuk'un "Gündem Özel" programına konuk olarak katılarak soruları cevapladı. Program televizyondan canlı yayınlandı.

İmamoğlu Pazar günü saat 13:00'te Şanlıurfa 3. Ulusal Kitap Fuarında kaleme aldığı kitaplarını imzalayacak. Ardından saat 15.00'te yine fuar alanında "İslam Siyaset Düşüncesi" konulu bir Panel gerçekleştirecek. Son günlerde siyasal İslam ekseninde yapılan, siyasal İslam öldü tartışmaları hakkında İslami bakış açısı nasıl olmalıdır sorusuna cevap aranacak olan panele katılımın yoğun olması bekleniyor.

İlahiyatçı yazar Abdullah İmamoğlu ayrıca İLKHA haber ajansına "İstanbul Sözleşmesinin aileyi yıkmaya yönelik tehdidine” dikkat çeken bir açıklamada bulundu.