Köklü Değişim, Konya’da STK’lara Yönelik İftar Programı Düzenledi
16 Nisan 2022

Köklü Değişim, Konya’da STK’lara Yönelik İftar Programı Düzenledi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

“Ramazan Teslimiyet Zamanı” başlıklı Ramazan ayı kampanyamız kapsamında seri iftar programları düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Köklü Değişim Medya olarak Konya Temsilciliği’nin düzenlediği geleneksel iftar programında siyasi parti, medya ve STK (Sivil Toplum Kuruluşu) temsilcileriyle bir araya geldik.

Geleneksel olarak her yıl mübarek Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar programı, Köklü Değişim Konya Temsilciliği adına Ahmet Ceran'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından İlahiyatçı-Yazar Abdullah İmamoğlu, “Ramazan Teslimiyet Zamanı” başlıklı konuşması için kürsüye çıktı.

İmamoğlu, konuşmasında; hayatta “amasız ve hesapsız” şeri hükümlere teslimiyetin önemini İslam tarihinden verdiği örneklerle vurguladı ve Allah Subhanehu ve Teala’nın vaadine, Rasulullah (s.a.v.)'in müjdesine teslimiyetin önemine değindi. İslam'ın hayatın her alanını kapsayan Şerî hükümler ihtiva ettiğini ve kendine has bir yönetim şeklinin olduğunu konuklarımıza hatırlattı.

Konuşma sonrası misafirlerle hasbihal edildi.

Köklü Değişim Konya Temsilciliği’mizin gerçekleştirdiği iftar programımıza iştirak eden basın- medya, sivil toplum kuruluşu ve parti temsilcileri, imam, yazar ve iş adamlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

“Ramazan Teslimiyet Zamanı” temasıyla başlatmış olduğumuz kampanyamızın hayırlara vesile olmasını Allah Subhanehu ve Teala’dan niyaz ediyoruz.

#RamazanTeslimiyettir