Köklü Değişim Gençlik Kolları Ankara’da İftar Programı Düzenledi
28 Mayıs 2018

Köklü Değişim Gençlik Kolları Ankara’da İftar Programı Düzenledi

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Gençlik Kolları’nın Ankara Genel Merkez’de düzenlediği “Ramazan Kardeşlik Zamanı” temalı iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Köklü Değişim, 2018 yılı Ramazan ayı temasını "Ramazan Kardeşlik Zamanı" olarak belirlemiş ve Ramazan ayı içindeki tüm faaliyetlerini bu tema üzerinden gerçekleşmektedir.

Köklü Değişim Gençlik Kolları, Ankara’da düzenlediği iftar programını bu tema üzerinden gerçekleştirdi.

Ankara Köklü Değişim Genel Merkezi’nde yapılan iftar programı, üniversite öğrencisi Sefa Yalım’ın okuduğu Kur'an tilaveti ile başladı. İftarın edilmesi ve akşam namazının kılınmasının ardından üniversite öğrencisi Cihad Özer, “Ramazan Kardeşlik Zamanı” temalı bir konuşma yaptı ve iştiraklerinden dolayı üniversite ve lise öğrencisi kardeşlerimize teşekkür etti. İftar Programı, Abdulkerim Çiğci’nin kıldırdığı teravih namazının ardından sona erdi.

Köklü Değişim Gençlik Kolları olarak, tüm gençlerimizin İslâmi bir şuurla hayatlarını yaşamalarını, İslâm ile izzetlenmelerini ve Ramazan ayının Müslümanlar için rahmet, bereket, izzet ve nusret ayı olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Yine Allah Subhanehu ve Teâlâ’dan oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul buyurmasını, bu Ramazan ayının kalkansız ve korumasız geçirdiğimiz son Ramazan olmasını ve bizleri bayrama Raşidî Hilâfet ile kavuşturmasını diliyoruz.

Foto Galeri