Köklü Değişim Yayıncılık, Şanlıurfa Kitap Fuarı'nda
01 Aralık 2022

Köklü Değişim Yayıncılık, Şanlıurfa Kitap Fuarı'nda

Köklü Değişim Medya

Köklü Değişim Yayıncılık, 03-11 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek 5. Uluslararası Kitap Fuarı’nda kıymetli okurlarla buluşacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 5. Uluslararası Kitap Fuarı 03-11 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Köklü Değişim Dergisi ve Köklü Değişim Yayıncılık’tan çıkan birbirinden kıymetli yazarlarımızın kaleme aldığı kitapların da sergileneceği fuar programının ikinci günü 04 Aralık 2022 tarihinde Köklü Değişim yazarlarından “Cennet Yolcusunun Azığı” ve “Hayatı Allah’a Adamak” kitaplarının müellifi Musa Bayoğlu, saat 13.00’te “İnsanlığın İslam’a Olan İhtiyacı” başlıklı panele konuşmacı olarak katılacak.

Yazarımız Musa Bayoğlu, panel sonrası 14.00-17.00 saatleri arasında okur severler için kitaplarını imzalayacak.

musa bayoğlu panel imza günü.png

Köklü Değişim yazarlarından “Sünnet İslami Hayatın Kaynağıdır”, “Ru-yeti Hilal” ve “Müslümanın Siyasi İlmihali” kitaplarının müellifi İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu ise, kitap fuarının son günü 11 Aralık 2022 tarihinde saat 14.00’te “Geleceğin İnşasında Müslümanların Rolü” başlıklı panele konuşmacı olarak katılacak.

Yazarımız Abdullah İmamoğlu, panel sonrası 15.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek imza günü münasebetiyle okurlarla buluşacak.

abdullah imamoğlu şanlıurfa kitap fuarı 2022.png